Love&Sex

Nazdravi mladencima sa 5 kraljevskih položaja u seksu

Zbog sve te pompe oko vjenčanja možda će Meghan i Harry mrtvi umorni večeras pasti u krevet i ništa od seksa! To ne znači da drugi ne mogu isprobati neku od 5 prigodnih poza za kraljevski seks

U čast događaja desetljeća, vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle u Windsoru, odlučili smo slavlje nastaviti među plahtama. Zašto predvidljivi subotnji seks ne podići na kraljevsku razinu?

Srebrna žlica

Da, da, tako se kaže - Harry se sigurno "rodio sa srebrnom žlicom u ruci", ali sad ne govorimo o pravoj žlici nego o položaju za vrijeme seksa kad oboje ležite na boku i on se priljubi odostrag uz tvoje tijelo. Ovo je sjajna poza za muškarce koji prebrzo dolaze do klimaksa jer ih najmanje stimulira. Nije loša ni za žene koje imaju slobodne ruke da, neometano od pogleda, stimuliraju svoje grudi, klitoris.

U slavu krune

On klekne, a ti ga licem okrenuta prema njemu isto klečeći zajašeš. Ovaj je položaj idealan za duboku penetraciju. Ženi daje potpunu kontrolu, a njemu slobodne ruke za istraživanje.

via GIPHY

"V" kao victory

Muškarac klekne ispred žene koja je na leđima, a noge je uzdigla visoko, u oblik slova "v". Ovo je mali twist klasičnog misionarskog položaja, stvoren da se osjećaš poput princeze. Ovo mijenja kut pod kojim penis ulaz u vaginu i pojačava osjet u vagini. Varijacije: gležnjevima obuhvatiti njegov vrat ili privući koljena na svoja prsa za bolji stisak.

via GIPHY

Na prijestolju

Trebat ćete čvrsti stolac, (vaše "prijestolje") na koji će on sjesti, a ti ćeš sjesti u njegovo krilo, okrenuvši mu leđa. Kad ovako nasjedneš na penis, G - točka je jako dobro stimulirana. Osim toga žena može kontrolirati pritisak, kut i izvući maksimum užitka. On ima slobodne ruke da čini sve što poželiš.

Corgi stil

Zapravo, to je obični "doggy style" odnosno pseći položaj, ali znamo da su corgiji najdraži psići kraljice Elizabethe II. Pa, eto...

Možda vas zanima Kako da seks poza 'ona gore' postane još intenzivnija - za tebe i njega Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Getty Images

Komentari 0