Love&Sex

Jesam li dobra u krevetu? 7 znakova koji otkrivaju jesi li prosječna ili prava bomba među plahtama

  • Bez obzira kakav seksualni život imaš, sigurno si se ovo barem jednom upitala
  • Neki znakovi koje ti (nesvjesno) šalje tvoj muškarac mogu ti pomoći doći do ovog odgovora
  • On je uvijek u potrazi za novim seksualnim praksama i položajima? To ne znači da si mu dosadna

Prosječna? Dobra? Ili si prava bomba među plahtama? kako bi znala u koju kategoriju spadaš, ne moraš pitati svog partnera. Otkrit ćemo ti sedam jasnih znakova koje pokazuju da ti u krevetu nitko ne može ukrasti show. 

Čvrsto te grabi rukama 

Ako te partner za vrijeme seksa čvrsto hvata za stražnjicu, grudi ili neke druge dijelove tijela, time pokazuje da mu se sviđa seks. Čestitamo! To je jasan znak da si dobra ljubavnica. 

Želi repete 

Ne može te se zasititi te bi odmah nakon seksa još jednu rundu? Bravo! Očito imaš „ono nešto“ što ga jako uzbuđuje. 

Rado isprobava novotarije 

Tvoj partner je uvijek u potrazi za novim seksualnim praksama i položajima? To ne znači da si mu dosadna. To prije znači da mu je dobro s tobom, da se dobro osjeća s tobom u krevetu te želi istraživati nove svjetove. To je jasan znak da te smatra avanturisticom u krevetu – a to je za seks vrlo važno! 

Flertuje s tobom nakon seksa

Nakon seksa s partnerom dobivaš slatke poruke na mobitel? Šali se i lagano flertuje? Onda si očito sve jako dobro napravila u krevetu. 

Ne može zadržati ruke na miru 

Poseksali ste se, a tvoj partner – i nekoliko sati kasnije – ne može maknuti ruke s tebe? To očito nije čudo, jer si mu za vrijeme seksa pomutila razum i ne može te ostaviti na miru. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Reći će ti koliko je bilo dobro 

Klasik iz kina ili s televizije: muškarac nakon seksa pita: „I, jesam li ti bio dobar?“ Međutim, pošto si ti raketa u krevetu, tvoj nadraži će napomenuti koliko je dobar bio seks – i neće pitati je li on bio dobar. Odnosno, zapravo je mislio: „Draga, ti si nevjerojatna ljubavnica!“ 

I ti se rado seksaš 

Naravno da oba partnera trebaju uživati u seksu. Ako i ti uživaš u seksu s partnerom i ako ti nikad nije dosta, to se i primijeti: očito ste kompatibilni u seksu. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0