Love&Sex

Figging: Čudan način na koji parovi začinjavaju seks igru

Ljudi koje pali malo boli za vrijeme seksa dosjetili su se ove 'vruće' metode

Što je figging? Riječ je od seksualnoj praksi koja je popularna na sado-mazo sceni – ali sve je više parova koji nemaju veze s takvim prakticiranjem seksa, te iskušavaju ovu neobičnu praksu u „normalnom“ seksu. Da ne okolišamo: riječ je o stavljanju komada đumbira u anus! Pri tome je sasvim svejedno tko od partnera primi đumbir – on ili ona. Naravno, mogu i oboje istovremeno. 

Kako to funkcionira?

Najprije moraš oguliti komad đumbira te ga s pomoću noža oblikovati u komad koji liči prstu. Pri tome zarežeš na kraju tako da nastane utor, te raširiš kako cijeli komad ne bi nestao u anusu. Oštre rubove svakako treba zaobliti. 

Za vrijeme seksa se đumbir-plug oprezno umetne u anus. To će najlakše ići ako se anus prije toga masira prstom i potom stavi u njega vrh prsta.

Što je u tome uzbudljivo?

Eterična ulja đumbira iritiraju sluznicu, a to uzrokuje peckanje koje navodno ne samo da povećava uzbuđenje, nego i pojačava orgazam. Što se dulje koristi đumbir, to je snažnije djelovanje. Obično je dovoljno ostaviti đumbir dvije do pet minuta –nakon što ga uklonite djeluje još 20-30 minuta. 

Oprez: opasne alternative 

Ni u kom slučaju nemojte umjesto đumbira upotrebljavati čili papričicu ili limunsku kiselinu – jer će bolovi biti prejaki, a kod korištenja čilija može čak doći i do opeklina. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0