Love&Sex

8 znakova da je riječ o ljubavi na prvi pogled

Da, možda ti zvuči nerealno, ali ljubav na prvi pogled doista je moguća – otkrit ćemo ti kako je prepoznati

Neki vjeruju u „ljubav na prvi pogled“, a neki ne – ali garantirano postoji onaj jedinstveni trenutak kad primijetiš da ti je neka osoba posebna, „ono nešto“. 

Ljubav na prvi pogled ne treba nužno prerasti u vezu ili dovesti do bilo kakvog kontakta‚ ali radi se o nevjerojatno lijepom, ali prolaznom trenutku koji zauvijek ostaje u sjećanju. Jedan mali romantični bljesak koji nas na kratko vrijeme učini romantičnima. Malo sretnica može osporavani fenomen „ljubavi na prvi pogled“ doista dokazati. Realistice će reći da se ne može znati „jer netko nekoga uistinu voli, jer je upoznata tek s njegovom vanjštinom. Ali, nije riječ jedino o dobrom izgledu, nego tu ima puno više toga – zračenje, pokreti, pogledi i druge sitnice igraju glavnu ulogu... 

8 znakova da se radi o ljubavi na prvi pogled

1. Iz nekog razloga dolazi do poplave adrenalina, srce ti počinje lupati k'o ludo, osjećaš leptiriće u trbuhu. Ako tako reagiraš na svakog slatkog dečka koji ti se očigledno zavodljivo nasmije, ne mora se svaki puta raditi o velikoj ljubavi. 

2. Postaješ nevjerojatno živčana, a ne znaš zbog čega. Obično te ljudi tako ne uznemiravaju i čine nemirnom, ali sada si primijetila da se nešto posebno događa… 

3. Imaš smiješan osjećaj da tog frajera već poznaješ. Nevjerojatno, ali od prve sekunde imaš puno povjerenje u njega. 

4. Nije sto posto tvoj tip, a u ovom slučaju osjećaš nešto drugačije. Nešto napeto, lijepo, slatko, dobro, najradije bi ga… 

5. Ne možeš prestati misliti na njega. Iako si ga tek jednom vidjela i jedva progovorila s njim pet riječi, ne ide ti njegov lik iz glave. Ako već ne zbog sebe, onda zbog svojih frendica moraš prestati ponavljati:„ Moram ga opet vidjeti!“. 

6. Počinješ misliti „kako je ovaj puta uistinu drugačije“ i sigurna si da još takvo što nisi doživjela. 

7. Spremna si sve staviti na kocku da ga opet vidiš. Duboko u sebi osjećaš da ne smije sve ostati na tom kratkom trenutku. 

8. To nije čista fatalna seksualna privlačnost. To si sigurno već često puta osjetila – ali ovdje je ipak riječ o nečem drugom! 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0