Love&Sex

4 seksi tehnike o kojima sanja svaki muškarac

Pod plahtama se ne mora sve vrtjeti OKO njegovog penisa…

Mnogi muškarci vole kad se pozabavimo njihovim testisima za vrijeme seksualne igre. To je dovoljan razlog da im s vremena na vrijeme poklonimo malo više pažnje. I to ne jedino rukama ili jezikom, nego možda i sa sljedećim tehnikama: 

Ice, ice, baby! 

Omotaj kockicu leda u maramicu pa kružnim pokretima prelazi preko njegovih testisa. Potom jezikom poliži nastali trag. Izmjena hladno-hladno će ga raspametiti. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Zabrijte

Ova tehnika nije za one slabih živaca, stoga oprezno sa strašljivcima! Uzmi britvicu te obrij njegove testise. Pri tome nemoj koristiti pjenu za brijanje – upravo će takvo brijanje „na suho“ biti sasvim osobit i intenzivan doživljaj. Naravno, pri tome budi nježna i nadasve oprezna. 

Dobre vibracije 

Ako imaš vibrator, možeš njime stimulirati njegove testise. To bi ga moglo odvesti u nepoznata mora užitka. Međutim, budi oprezna: nekim muškarcima je takav način stimulacije preintenzivan, čak i bolan. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Tko tu ima hlače? 

Ova tehnika je specifična po tome da on za vrijeme „ručnog rada“ ima na sebi hlače. Trljaj njegov penis i testise kroz hlače, sve dok ne može više izdržati – ili ti…

Photo: Getty Images

Komentari 0