Life&style

Zavirili smo u stan popularne manekenke Gigi Hadid. Njezine lude ideje mnogi su popljuvali

  • Jedna od najpopularnijih manekenki Gigi Hadid na Instagramu je objavila fotografije svog njujorškog doma
  • Pokazala je kako izgledaju kuhinja, hodnik, kupaonice, dnevni boravak, a mnogi ne dijele njezino oduševljenje
  • Inače, 25- godišnja manekenka je u vezi s pjevačem Zaynom Malikom s kojim očekuje prvo dijete

Brojne poznate zvijezde svoj privatni život kriju od javnosti, a samim time i svoje domove Njihovi stanovi i kuće u medijima se tako njčešće nađu nakon što ih odluče prodati, a fotografije objave agencije za prodaju nekretnina ne bi li im tako još podigle vrijednost. No, jedna od najpoznatijih manekenki, Gigi Hadidi, odlučila je sama pokazati kako izgleda njezin njujorški dom na čijem je uređenju radila godinu dana.  

Možda vas zanima WOW! Dvoetažni stan slavne glumice jedan je od najljepših koje smo vidjeli! Rubrika Life&style Life&style

Gigi je objavila deset fotografija, a uređenje je bilo gotovo taman prije karantene u SAD-u koju je provela na obiteljskoj farmi Pennsylvania u društvu sestre Belle, majke Yolande te dečka, bivšeg pjevača grupe One Direction, Zayna Malika s kojim očekuje prvo dijete. Uz fotografije, slavna ljepotica je napisala da je posebno uzbuđena zbog vremena koje će provesti u dijelovima stana koje su uredili njoj omiljeni dizajneri pri čemu je nisu  proglasili ludom već su prihvatili njezine ideje.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Dnevni boravak je, kao i ostatak stana, prepun boja, a zanimljiv detalj su i skije koje su poslužile kao dekoracija. Žive boje vladaju i u kuhinji, a zanimljivi su ormarići sa staklenim vratima u kojima se vide slatkiši kao i biljarske kugle u posudi za voće.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Govorili su im da nisu dovoljno dobre, a pogledaj što su one učinile Rubrika Life&style Life&style

Glavna kupaonica je smirenija od ostatka stana te je ukrašena mramornim površinama, a staklenim vratima je odvojen dio gdje se nalazi kada. Na zidu druge kupaonice nalaze se naslovnice New Yorker magazina koje daju poseban štih.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Po uređenju u spavaćoj sobi možemo vidjeti kako je taj dio napravljen da djeluje smirujuće pa uz drveni krevet jedinu boju imaju ukrasni tanjuri iznad uzglavlja. Zanimljiva je i instalacija u hodniku u obliku klasične kemijske olovke u uvećanom izdanju.

 | Autor: Instagram Instagram

Možda vas zanima Pošaljite poruku svom djetetu u budućnost i čuvajte je u muzeju Rubrika Life&style Life&style

Moramo priznati kako se nama ta ekscentričnost jako sviđa, no njezini pratitelji nisu oduševljeni viđenim. Mnogi ga smatraju ružnim te su komentirali kako bogataši nemaju ukusa. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0