Life&style

Pošaljite poruku svom djetetu u budućnost i čuvajte je u muzeju

Poruku svojim mališanima poslat ćete jako jednostavno. Kliknite na obrazac koji će vas odvesti do jednostavne forme koju je potrebno ispuniti i jednim klikom poruka će stići na svoje odredište. Poruka će svakoj mami biti dostupna i u PDF formatu kao trajna uspomena

Razmisli i zapiši što bi poručila svojem djetetu za budućnost? Kojim bi ga riječima podržala na njegovu putu? Koju bi misao darovala svojem djetetu da ga prati i snaži u životu? Teška pitanja, ali svaka mama ima neku svoju mudrost života i svaka je od njih neprocjenjiva. Ponekad nisi ni svjesna da svaka lijepa riječ koju uputiš svojem djetetu formira u njemu stabilnost, osjećaj pripadnosti, sigurnosti i ljubavi. Zato je Bebivita odlučila izgraditi vezu između tih poruka i prikupiti ih na jednome mjestu za svu djecu i za budućnost. Poziva majke i očeve da napišu poruku svom djetetu, a sve roditeljske poruke bit će korištene kao vrelo inspiracije za izradu skulpture pod nazivom „Umjetnost života“, koju će izraditi akademski kipar Denis Krašković.  

 | Autor:

Ovo je prvi put da svatko od nas može sudjelovati u izgradnji umjetničkog djela. Prvi put imaš priliku svojem djetetu stvoriti trajnu uspomenu kroz umjetničko djelo.

Bebivita će skulpturu inspiriranu porukama donirati Muzeju grada Šibenika, gradu koji je već 60 godina mjesto održavanja Međunarodnog festivala djeteta, gdje će skulptura postati dio stalnog postava muzeja. U sklopu postava bit će izložene i poruke, te će se tako na jedinstven način spojiti umjetnost i život. Poruke će biti sažete i u virtualnom svijetu, te ćeš im uvijek moći pristupiti online i pokazati ih svojim mališanima.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

- Iz srca nam šaljite svoje najiskrenije poruke, mudrosti i želje, za koje biste voljeli da vaše dijete vode kroz život, a mi ćemo se potruditi da ih pretvorimo u umjetničku formu koja će simbolizirati svu ljepotu roditeljstva i osjećaja koje ono donosi. Želja nam je potaknuti da napišete svoje izrečene i neizrečene misli i poruke koje želite uputiti svojem djetetu, a koje će vaše dijete pročitati možda već sutra, a možda tek za 5, 10 ili više godina i tako primiti trajnu uspomenu svoje majke - ističu u Bebiviti. 

Kako mogu ostaviti poruku?

Pitate se kako će vaša poruka stići na pravo mjesto? Vrlo jednostavno! Kliknite obrazac koji će vas odvesti do jednostavne forme koju je potrebno ispuniti i jednim klikom poruka će stići na svoje odredište. Poruke nam šaljite do kraja kolovoza.

Photo: shutterstock