Life&style

Grubnić pozirao s prelijepom majkom Brankom (60): "Izgleda kao princeza, kao tvoja mlađa sestra..."

  • Marko Grubnić je na Instagramu objavio dvije fotografije na kojima pozira sa svojom majkom Brankom (60), koja nosi kreaciju koja nalikuje na vjenčanicu
  • Brojni Markovi pratitelji bili su oduševljeni izgledom Markove mame koja će u rujnu proslaviti 61. rođendan
  • Početkom godine Marko Grubnić najavio se svoje veliko vjenčanje, ali globalna epidemija koronavirusa odgodila je taj veliki trenutak

Još početkom godine Marko Grubnić najavio se svoje veliko vjenčanje, ali globalna epidemija koronavirusa odgodila je taj veliki trenutak. Poznati stilist otkrio je kako mu je početak ovog mjeseca, unatoč odgodi vjenčanja koje se trebalo održati 6. srpnja, ostao u posebnom sjećanju. Naime, Marko se pohvalio da se se zaručio za ljubav svog života. Uz to je istaknuo i da odgoda vjenčanja ne znači da se ono neće održati u nekom drugom terminu ove godine.

A kao foto paralelu na svoje vjenčanje, Grubnić je na Instagramu objavio dvije fotografije na kojima pozira sa svojom majkom Brankom (60), koja nosi kreaciju koja nalikuje na vjenčanicu. Da sve bude u čarobnom ugođaju bijele boje pobrinuo se Marko, koji na sebi ima bijeli Balmain sako i bijelu majicu, a na jednoj fotografiji je uz majku i sina pozirao i njegov psić. Uz to, za savršeno usklađeni stajling Marko je odabrao Amiri traperice te Yves Saint Laurent čizme.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Ispod fotografija Marko je napisao: "She is the best mummy EVER!!! My Queen...", odnosno "Ona je najbolja majka ikad. Moja kraljica..."

Ono što je posebno oduševilo fanove je izgled Markove mame. Iako je, kao i obično, stilist provukao fotografije kroz brojne filtere, očita je savršena linija 60-godišnje Branke, koja u rujnu slavi 61. rođendan.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

"Mama, al sorry, izgleda kao mlađa sestra", Mama je kao princeza", Svaka čast ovoj ženi kako izgleda, prije bih rekla da ti je sestra a ne majka", "Kakva predivna žena", samo su neki od brojnih komentara na izgled Markove mame. Što ti misliš, koliko dobro izgleda Branka?

Možda vas zanima Pošaljite poruku svom djetetu u budućnost i čuvajte je u muzeju Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0