Life&style

Započinje vladavina škorpiona! Najviše će utjecati na bikove i jarčeve, ali za svakog sprema ponešto

  • Od danas kreće vladavina škorpiona, a nitko neće ostati ravnodušan na djelovanje ovog znaka
  • Najviše će profitirati sami Škorpioni, a snažan utjecaj iskusit će još bikovi i jarčevi
  • Što pojedini znak može očekivati u vatrenom naletu pred kraj godine, provjeri u nastavku

Malo je horoskopskih znakova koji se mogu pohvaliti tako čvrstim, a opet kontroverznim predstavnikom kao što je škorpion. Pripadnici ovog znaka poznati po svojoj vatrenoj strasti u svim područjima života. S obzirom na to, pripremi se na ozbiljan plamen pri izmaku godine jer vladavina škorpiona započinje 23. listopada i traje do 21. studenog. Ovaj jedinstven astrološki period jedan je od njih 12, a baš poput svakog, na svoj način utječe na hrpu različitih stvari; od karijere do ljubavnog života. Prema Donni Page, certificiranoj astrologinji iz Atlante tijekom ovog perioda mnogi će biti inspirirani na aktivnosti zbog kojih će se osjećati posebno živima, ali to nije sve. 

Možda vas zanima Retrogradni Merkur se danas vratio i donio nove probleme. Evo što nam sprema narednih tjedana Rubrika Life&style Life&style

Što očekuje škorpiona?

Pripadnice vladajućeg znaka bilježit će pomake na svim područjima, a posebno će se povezivati s ljudima. Neće imati nimalo interesa za površne razgovore već će nastojati doći do srži onoga što druge pokreće. Želja za dubokom povezanošću protezat će se i na ljubavni život pa će mnogi škorpioni nastojati podići temperaturu u krevetu. No, fizičko upoznavanje neće biti jedino povezivanje za kojim će žudjeti. Imat će i ogromne količine energije. Ipak, neće moći izbjeći prisustvo retrogradnog Merkura koji će  navesti na preispitivanje određenih situacija u svom životu.

Vladavina škorpiona neće zaobići niti jedan znak, ali uz predstavnika najviše će je osjetiti bikovi i jarčevi

Ovan

Budi spremna prepoznati znak iz Svemira koji će te potaknuti na buđenje! U ovom razdoblju bit ćeš borbena više nego inače pa zapamti da je neke nepromišljene izjave teško ispraviti. 

Bik

Iako si zemljani znak zbog utjecaja Venere nećeš imati problema prepustiti se osjećajima, posebno ako su pozitivni. Ipak, bikove bi mogli sustići i problemi, a ako se oni pojave u odnosima imaj na umu da fizičkim aktivnostima nećeš uvijek moći sve riješiti.

Blizanci

Bit ćeš suočena s vrednovanjem vlastitih vrijednosti. Krajem studenog mogla bi susresti nekoga tko će te impresionirati, ali i potaknuti da budeš ranjiva. Budi spremna.

Rak

Pretvaranje da su stvari u redu kada zapravo nisu na kraju će te samo povrijediti. Pripremi se na ‘aha’ trenutke pa čak i rasprave i pokušaj ne bježati na prve znakove kaosa. 

Lav

Za lavove u ovom razdoblju nema posebnih iznenađenja. No, strpi se! Vladavina strijelca je iza ugla, a tada ćeš doći na svoje. 

Djevica

Za pripadnice ovog znaka ovo je vrijeme kada bi trebale napustiti stare obrasce ponašanja. Možda ćeš iz svog života morati pustiti neke ljude koji su te povrijedili, možda će biti i suza, ali sve je to u redu. Sjeti se koliko vrijediš. 

Možda vas zanima Ako si rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka, očekuju te naporni blagdani Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Svi oko tebe govorit će tebi dobro poznatim jezikom ljubavi. Ipak, budi oprezna ako ti se neke stvari učine predobrima da bi bile istinite. Ne pokušavaj neke stvari napraviti većima nego što jesu jer bi mogla završiti sa slomljenim srcem. 

Strijelac

Strijelci tiho i mirno čekaju svoju vladavinu. Vrijeme je kada se umjesto zabavom bave vlastitim promišljanima koja bi ih mogle natjerati i na neke poteze. Ne postoji vrijeme kao sada, zato, prepusti se i imaj povjerenja. 

Jarac

Puno vremena si igrala na sigurno, a sada je došlo vrijeme da se izraziš i neke stvari pustiš. Radi ono što želiš. Voli ono što jesi. Život je prekratak da bi bojala samo unutar linija. I da, prestani se osjećati krivom jer se prepuštaš stvarima koje te vesele. 

Možda vas zanima Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka zaljubit će se još do kraja godine Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak

Smireni i staloženi vodenjaci uživat će u vezi. Budi iskrena prema sebi i svojem partneru u vezi bilo kakvih strahova koje možda imaš. Ljepotan prema kojem nešto osjećaš mogao biti upravo onaj koga si dugo čekala. 

Ribe

Vrijeme uglavnom provodiš kod kuće, ali ne brini – vladavina škorpiona za tebe priprema iznenađenja i promjene. Prihvati ga.

 

Photo: Pinterest

Komentari 0