Love&Sex

Između ovih horoskopskih parova postoji mistična povezanost

  • Neki parovi si jednostavno savršeno odgovaraju 
  • Pobornici astrologije reći će da tu zvijezde itekako imaju svoje prste
  • Otkrit ćemo ti koji to horoskopski parovi imaju neku čarobnu vezu

Svi znamo da vrlo često treba za uspješnu i dugotrajnu vezu puno „raditi“. Ali neki, zahvaljujući svom horoskopskom znaku, imaju sjajne preduvjete. Između nekih horoskopskih znakova, čak i u prijateljstvu, često postoji neka nevidljiva i neraskidiva veza. 

Vaga i škorpion 

I vage i škorpioni su vrlo mirni, plašljivi i introvertirani. Međutim, oba znaka su vrlo emotivni. Razumiju se međusobno često i bez riječi. Mogu osjetiti ono što u istom trenutku onaj drugi osjeća te se ponekad čini kao da oboje komuniciraju mislima. 

Možda vas zanima I te kako ima veze! Evo koji je idealan kućanski posao za tebe prema horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Ribe i rak

Ribe i rakovi skloni su jako se pouzdati u svoju intuiciju. A to je kod oba znaka gotovo pa nadnaravno. I ribe i rakovi imaju jako izraženo šesto čulo. Ta mistična sposobnost povezuje ih na poseban način. Veza između ova dva znaka često kao da nije s ovog svijeta. 

Strijelac i ovan 

Strijelci i ovnovi su vrlo pustolovne prirode, a također su duhovno povezani sa svoje intelektualne strane. Nevidljiva veza koja povezuje te dvije duše ne može nitko ili ništa prekinuti. U dvoje su nepobjedivi. 

Blizanci i vodenjak

Blizanci će vodenjake dovesti do sjaja, a vodenjak vodi blizance kroz život: oba horoskopska znaka dovode se međusobno u ravnotežu. Gotovo kao da ne mogu biti jedan bez drugoga. Toliko su jako povezani da čak i drugi horoskopski znakovi to mogu osjetiti. 

Možda vas zanima Retrogradni Merkur se danas vratio i donio nove probleme. Evo što nam sprema narednih tjedana Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0