Life&style

Retrogradni Merkur se danas vratio i donio nove probleme. Evo što nam sprema narednih tjedana

  • Od danas, 13. listopada ponovno smo, srećom posljednji put ove godine, pod utjecajem famoznog retrogradnog Merkura
  • U retrogradnom položaju ostat će sve do 3. studenog, a za to vrijeme moga obi ostaviti traga na našim privatnim i poslovnim odnosima
  • Po svemu sudeći čeka nas mnogo razmišljanja, a jedan od glavnih savjeta astrologa je da držimo jezik za zubima. Evo zašto!

Taj zloslutni retrogradni Merkur ponovno je tu. No, ovaj ćemo članak ipak započeti dobrom viješću -  to je njegovo posljednje pojavljivanje ove godine. Započinje danas, 13. listopada i traje do 3. studenog što znači da trebamo izdržati samo tri tjedna njegova često negativnog utjecaja. Po svemu sudeći, čeka nas pravi test za naše živce (i ljubavne veze).

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima Tjedni horoskop: Strijelcima i bikovima smiješe se zvijezde, a tri znaka čekaju ozbiljne promjene Rubrika Life&style Life&style

Moto mjeseca: Pametniji popušta

Narednih dana mogla bi osjećati veću izloženost stresu pa vodeći astrolozi preporučuju da oslobodiš svoj raspored kako bi izbjegla osjećaj preopterećenosti. Također, mnogi će osjećati i nametnuti pritisak od viših instanci.

"Bit će prepreka i pritisaka na putu, najvjerojatnije od nadređenih. Bit će važno smanjiti stres, usredotočiti se na brigu o sebi i tražiti pomoć kada nam zatreba", otkriva astrologinja Narayana Montúfar za Refinary29. Također poručuje kako se u ovom izazovnom periodu trebamo prisjetiti one da "pametniji popušta" te ne ulaziti u nepotrebne rasprave koje oduzimaju vrijeme i energiju.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima Ovo su najiskreniji horoskopski znakovi u astrologiji - možeš li pogoditi koji znak je na vrhu? Rubrika Life&style Life&style

Biti ili ne biti, ostati ili ostaviti?

Na dan 27. listopada Merkur prelazi u znak Vage, a to označava i transformaciju fokusa na s poslovnih na privatne veze. "Tijekom Merkurovog vremena u ovom znaku, preispitat ćemo naša najbliža partnerstva i ono što iz njih dobivamo", otkriva Narayana.

Astrologinja istovremeno upozorava kako treba imati na umu kako ovo nije pravo vrijeme za komunikaciju te da je za rješavanje mogućih nesuglasica bolje pričekati da se planet vrati u izvorni smjer. S druge strane, ovo je pravi trenutak da sama sa sobom raščistiš sve nedoumice vezane uz svoj partnerski odnos te se zapitaš dobivaš li u njemu sve ono to ti je potrebno.

Photo: Getty Images

Komentari 0