Life&style

I te kako ima veze! Evo koji je idealan kućanski posao za tebe prema horoskopskom znaku

  • Neki kućanski poslovi baš ti ne idu od ruke, dok ti pojedini čak mogu predstaviti zadovoljstvo?
  • Ako si se ikad pitala zašto je to tako, odgovor ti mogu dati i zvijezde
  • Svaki horoskopski znak na osnovu svojih karakteristika ima svoj idealan kućanski posao, provjeri!

Od usisavanja do pranja rublja – nije baš da uživamo u kućanskim poslovima. Ipak, neki su nam manje mrski od drugih ili nam jednostavno bolje idu od ruke. Čini se da na to utječu i zvijezde, a koji idealan kućanski posao pripisuju svakom od horoskopskih znakova saznaj u nastavku. 

Možda vas zanima Tjedni horoskop: Strijelcima i bikovima smiješe se zvijezde, a tri znaka čekaju ozbiljne promjene Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ti si vođa, a ne sljedbenik. Vjerojatnost da čekaš da se netko od ukućana sjeti izbaciti smeće gotovo je nikakva. Upravo ćeš ti biti ta koja će reciklirati nakupljene otpatke prije nego što bilo tko uopće primijeti da je vrijeme za ovaj kućanski posao. 

Bik

Pripadnice ovog znaka jako su povezane s prirodom i vjerojatnost da imaju ‘zeleni palac’ vrlo je velika. Kućanski poslovi koji imaju veze s prirodom, poput brige o biljkama ili vrtlarenje, bit će visoko na tvom popisu. 

Blizanci

Večera u petak navečer s prijateljima? Rođendan kolege s posla? Blizanci će se odazvati na svaku pozivnicu, a kako bi sve stigli potreban im je automobil. Briga o svom limenom ljubimcu, tj njegovo redovno pranje, najidealniji je zadatak za tebe. 

Rak

Jedna od najizraženijih osobina rakova jest to da jako uživaju u svom životnom prostoru (i u tome nema ništa loše!). Kako toliko vole svoj domove, prljavi podovi za njih sigurno nisu opcija. Kad bi mogla birati sigurno bi od svih kućanskih poslova najradije izabrala usisavanje

Možda vas zanima Gotovo svi volimo životinje, ali evo koji horoskopski znakovi vole više svoje ljubimce od ljudi Rubrika Life&style Life&style

Lav

Lavovi imaju potrebu kontrolirati apsolutno sve aspekte svog života. Misliš da je prljavo suđe iznimka? Kako ne vole odlagati, najvjerojatnije je da će se lavovi uhvatiti ovog zadatka. Uz to, oni smatraju da suđe bolje peru od sviju. 

Djevica

Pretjeranu sklonost perfekcionizmu neki pripisuju opsesivno-kompulzivnom poremećaju, a neki djevicama. Pripadnice ovog znaka teško će podnijeti da sve nije na svom mjestu zato će se najradije uhvatiti organiziranja poput preslagivanja ormara. 

Vaga

Vage karakteriziraju sjajne stvari poput šarma i optimizma. Ipak, sklonost obavljanju kućanskih poslova ne nalazi se na njihovom popisu. Umjesto čišćenja, vage će radije više vremena provesti u krevetu pa bi se opseg njihovih poslova upravo trebao svesti na to – mijenjanje posteljine i namještanje kreveta. 

Možda vas zanima Ovo su najiskreniji horoskopski znakovi u astrologiji - možeš li pogoditi koji znak je na vrhu? Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Škorpion je jedan od najtajanstvenijih znakova, a njegovi kućanski poslovi trebali bi se svesti na brisanje prašine. Baš kako drugi ulažu napore kako bi skidali sloj po sloj da bi upoznali škorpiona, tako se pripadnice ovog znaka mogu zabavljati otkrivanjem površina zarobljenih ispod prašine

Strijelac

Strijelci svemu pristupaju vrlo entuzijastično. Kako je kupaonica jedno od mjesta koje zahtijeva temeljito čišćenje, vjerojatno to nitko neće obaviti bolje od tebe. 

Jarac

Brisanje podova zahtijeva određenu disciplinu, baš ono u čemu su jarčevi najbolji. Tebe neće biti potrebno podsjećati na ovu aktivnost, uostalom, zahvaljujući i tvojoj sjajnoj radnoj etici. 

Možda vas zanima a Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Zašto bi se uklopila kad se možeš isticati? Ovaj moto svojstven je Vodenjacima, a svoju jedinstvenost često izražavaju i pažljivim odabirom odjeće. Pranje robe kućanski je posao koji se nalazi na vrhu tvoje liste. 

Ribe

Kuhinja je izvrsno utočište za tvoju kreativnost, a priprema obroka teško da je za tebe zadatak. Vjerojatno pripravljaš najslasnije obroke svojim ukućanima, a nerijetko ih iznenadiš i svojim novim receptima.  

via GIPHY

Photo: Getty Images

Komentari 0