Love&Sex 13. listopada 2020.

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka zaljubit će se još do kraja godine

Getty Images.
  • Nekim horoskopskim znakovima će se još puno toga promijeniti do kraja godine
  • Naime, neki će se do kraja godine zaljubiti preko ušiju 
  • Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, onda ćeš uskoro osjetiti leptiriće u trbuhu 

U sljedećih nekoliko mjeseci bi se puno toga moglo promijeniti u tvom ljubavnom životu. Ljubav je pripremila za tebe veliko iznenađenje i do kraja ove godine ćeš se doista zaljubiti. Konačno će letjeti iskre na sve strane za ova tri horoskopska znaka. 

Rak 

Rakovi mogu do kraja 2020. godine računati s velikim rojem leptira u trbuhu. Naime, ova je godina za tebe pripremila i neke lijepe stvari. Čim počne hladnije vrijeme, počet će kod tebe i vrijeme milovanja s novim partnerom. To je tvoj horoskopski znak definitivno zavrijedio. Najbolje od svega: već poznaješ tu osobu, ali ne očekuješ ono što bi moglo nastati od vašeg poznanstva. Međutim, stvari su ponekad drugačije nego što to misliš. Dakle, dopusti sudbini da te iznenadi i jednostavno uživaj. 

via GIPHY

Lav 

Lav će sebe nanovo otkriti. Naime, konačno je spreman otvoriti svoje srce te pustit unutra nekoga novoga. Pravu zaljubljenost i leptiriće u trbuhu lav već dugo nije doživio, jer se nerado veže i ograničava uz druge, odnosno, pravi je slobodni duh. Međutim, to će se promijeniti do kraja godine. Do tada ćeš se konačno ozbiljno zaljubiti. Sada si definitivno spremna za ozbiljnu vezu te ćeš upoznati svoju sasvim novu stranu. 

Možda vas zanima... Tjedni horoskop: Strijelcima i bikovima smiješe se zvijezde, a tri znaka čekaju ozbiljne promjene Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Ribe 

Ribe su pravi romantičari. Zbog toga se uglavnom brzo zaljube te su sklone brzati i strmoglaviti se u vezu. S time često dolaze i razočaranja. Međutim, sada će biti drugačije. Konačno ćeš pronaći pravoga te će iz malog flerta nastati velika ljubav. Privlačit ćeš sve oko sebe čarobnim pozitivnim sjajem. Zbog toga će do kraja godine itekako zaiskriti! 

Možda vas zanima... Gotovo svi volimo životinje, ali evo koji horoskopski znakovi vole više svoje ljubimce od ljudi Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Komentari 0