Love&Sex

Maštoviti i odvažni: Ovi horoskopski znakovi jako vole eksperimentirati u krevetu

  • Jesi li se ikada zapitala zašto netko voli eksperimentirati u krevetu, a netko voli rutinu?
  • Odgovor je možda zapisan u zvijezdama…
  • Premda je dobar seks rezerviran za sve horoskopske znakove, ova tri češće isprobavaju nove stvari pod plahtama 

Dok je kod nekih u krevetu mirno pa čak i pomalo dosadno, drugi uživaju u stalnom eksperimentiranju. To u velikoj mjeri ovisi i o horoskopskom znaku. Osobe rođene u ova tri znaka vole novotarije u krevetu i spremne su za razne nove pustolovine. 

Strijelac 

Strijelac definitivno spada među znakove koji najviše vole eksperimentirati kad je seks u pitanju. Naime, općenito vole pustolovine te rado isprobavaju nove stvari. A to vrijedi i za krevet. Bezbrojne promjene položaja, nove seksualne prakse ili čak i seks u troje – za strijelce nema granica. Tko završi sa strijelcem u krevetu, definitivno se može veseliti sjajnoj zabavi i brojnim orgazmima. 

Možda vas zanima Smatraju ih kompliciranima, ali evo super razloga zašto trebaš cijeniti vage u svom životu Rubrika Life&style Life&style

Lav 

I lav voli „zapapriti“ stvari u krevetu. Apsolutni je „kralj i vladar“ među plahtama te želi ostaviti snažan dojam kod partnera. Naime, jako mu je važno – kao i u brojnim drugim situacijama u njegovom životu – da bude najbolji. Lav je ekstremno samouvjeren i to se primijeti i u krevetu. Rado isprobava nove položaje, otvoren je za nove stvari i rado će dovesti partnericu do ekstaze. 

Škorpion 

Škorpion se također ubraja među horoskopske znakove koji su u krevetu prilično spremni na eksperimentiranje. Naime, vrlo su strastveni te rado preuzimaju kontrolu. Glavni cilj škorpiona je sljedeći: zadovoljiti partnera te mu pružiti veliki užitak. Za to će napraviti baš sve. Želje partnera su škorpionu nevjerojatno važne i totalno se koncentrira na to. Svejedno je li riječ o romantičnom laganom seksu, igri vezanja ili isprobavanju seksualnih igračaka – škorpion je uvijek otvoren za sve. 

Možda vas zanima Kako da seks poza 'ona gore' postane još intenzivnija - za tebe i njega Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0