Life&style

Ako si rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka, očekuju te naporni blagdani

  • Koliko god da je lijep miris borovih grančica, kuhanog vina i raznih zamamnih slastica i delicija, božićno vrijeme može biti izazov za živce 
  • Dok neki željno iščekuju blagdane, drugima se panično diže kosa na glavi već pri spomenu Adventa 
  • Još ako si rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka, ove godine te očekuje prilično naporno božićno vrijeme 

Često ispada je božićno i novogodišnje vrijeme najstresniji dio godine – svejedno je li riječ o privatnom ili poslovnom životu. Ova četiri horoskopska znaka neka se posebno pripreme za nadolazeće turbulentne dane! 

Lav 

Lav je ljetno dijete. Tamno godišnje doba često mu narušava raspoloženje i najradije bi od studenoga do ožujka spavao zimski san. Nažalost, to nije moguće, a zima 2020. donijet će mu sve, samo ne mir - i to osobito prije Božića. Naime, osobe rođene u ovom znaku očekuju vrlo turbulentna događanja u privatnom životu. Dakle, moraš izdržati te se stalno podsjećati kako je proljeće blizu i ne trebaš jako dugo čekati. 

via GIPHY

Škorpion 

Škorpion se dobro osjeća zimi. To je godišnje doba slično njegovoj osobnosti: melankolično. Međutim, ove godine će biti više hektično. Škorpion će se morati u božićnom razdoblju suočiti sa starim duhovima: odluke koje je donosio početkom godine sada će ga sustići. To također znači da će morati primiriti svoje emocije, što ovaj horoskopski znak uopće ne voli. 

Možda vas zanima I te kako ima veze! Evo koji je idealan kućanski posao za tebe prema horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Strijelac 

Strijelcima je hladno već pri samoj pomisli na zimu i snijeg. Ove godine će se također osjećati sputano u studenom i prosincu. Dok drugi mirno i opušteno nabavljaju poklone, strijelci će čekati zadnji tren. Općenito će dani blagdana biti jako stresni za strijelce. 

via GIPHY

Jarac 

Jarac bi nakon ove naporne godine koja ide svom kraju jednostavno želio idiličan Božić. Međutim, da dođe do vremena darivanja, pripadnici ovog znaka moraju proći dugačak put prepun zamki. Vrlo često će te zamke biti posao i svakodnevica. Upravo zato se osobe u znaku jarca neće moći potpuno opustiti uživati u Božiću. 

Možda vas zanima Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka zaljubit će se još do kraja godine Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: None

Komentari 0