Life&style

Vrijedi isprobati! Pomoću ovog trika s čarapom možeš imati prekrasne kovrče

  • Kada je u pitanju kosa, žene znaju različite trikove -  od naobičnijih pa do onih totalno čudnih i vole ih dijeliti na Internetu
  • Nama se svidio ovaj trik s čarapama jer stvara nevjerojatne i prekrasne kovrče, a ne čini se zahtjevan 
  • Potrebne su ti samo stare čarape i malo laka. Pogledaj kako se to radi

Za savršenu frizuru potrebna vam je - pokoja čarapa?! Dokazala je to i YouTuberica Nicole Skye pokazavši trik za kovrčanje kose, a sve što joj je bilo potrebno su čarape i malo laka za kosu. Ovaj trik ne zahtijeva toplinu pegle niti hrpu proizvoda za styling i čini se da je jako jednostavan:

Postupak: 

Kosu treba dobro počešljati, zatim napraviti razdjeljak na strani na kojoj želiš. Uzmi pramen kose, raščešljaj ga i pošpricaj lakom za kosu. Taj pramen rotiraj u krug, pa ga omotaj oko čarape i onda je sveži u čvor. I tako svaki pramen, a ako imaš tanku kosu, najbolje uzmi malo deblji sloj kose.

Možda vas zanima Zašto su Francuskinje tako dobre ljubavnice i što možemo naučiti od njih? Rubrika Life&style Life&style

Kada si cijelu kosu povezala u čvorove, uzmi neku maramu ili kapu i stavi na glavu. Najbolje bi bilo da ovo radiš noću, tako da ti preko noći duže odstoji pa ćeš imati puno veći i bolji efekt kovrča. Ako to radiš preko dana neka odstoji nekoliko sati. Hoćeš li isprobati?

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0