Life&style

Već je 20 godina prošlo je od izlaska filma 'Cura na zadatku', evo gdje su glumci danas

  • Čak dvadeset godina prošlo je od kad nas je Sandra Bullock osvojila kao tajna agentica koja postane kandidatkinja za 'Miss USA'
  • Ovo je u jednu rečenicu sažeta radnja filma 'Cura na zadatku' koji je 2000. godine osvojio kino dvorane te se prometnuo u jednu od najpoznatijih akcijskih komedija
  • Film je okupio doista fantastičnu glumačku ekipu, a nas je zanimalo gdje su neki od protagonista dva desetljeća kasnije

Izgleda kako je mjesec studeni ove godine rezerviran za izbore u SAD-u pa je tako nakon onih predsjedničkih, održan i izbor za najljepšu Amerikanku. Titulu 'Miss USA' ponijela je 22-godišnja Asya Branch, a fotografije pobjednice možeš pogledati ovdje.

Nas je informacija o održavanju američkog nacionalnog izbora ljepote podsjetila na popularnu komedija čija je radnja bila smještena upravo na jednom takvog događaju. Riječ je o filmu 'Cura na zadatku' u kojem je glavnu ulogu FBI agentice koja odlazi na tajni zadatak ostvarila Sandra Bullock.

Možda vas zanima Dirljivo! 8 najljepših filmova uz koje će većina ljudi pustiti suzu Rubrika Life&style Life&style

Jedna od najpoznatijih scena unutar ovog filma zasigurno je ona preobrazbe neugledne agentice Gracie Hart u Miss New Jerseya, a mnoge je to nagnalo da na ovu priču gledaju kao modernu verziju Pepeljuge. Popularnosti filma uvelike je pridonijela i fantastična glumačka ekipa pa su se tako uz ljubimicu Amerike Sandu Bullock na ekranima pojavile i glumačke legende William Shatner, Candice Bergen i Michael Caine.

Gotovo nevjerojatno zvuči podatak kako je od snimanja ovog kino hita prošlo 20 godina. Dovoljan je to razloga da provjerimo gdje su glumci danas.

Možda vas zanima Kao djevojčica osvojila je naša srca, borila se s ovisnošću, a evo gdje je danas kovrčava Sue Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Gracie Hart/Gracie Lou-Freebush

Sandra Bullock se u posljednja dva desetljeća prometnula u jednu od najpaženijih holivudskih glumica, a njezino ime nerijetko se može naći i na listama najljepših žena svijeta. Posljednjih godina posvećena je obiteljskom životu i odgoju dvoje djece, no njezine obožavatelje zasigurno će razveseliti vijest da ćemo je dogodine imati priliku vidjeti u novom, zasad neimenovanom Netflixovom filmu čije je snimanje dovršeno prošlog mjeseca.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Cheryl Frasier (Miss Rhode Island)

Titula najljepše na velikom je platnu pripala Cheryl Frasier koja je bila predstavnica Rhode Islanda, površinski najmanje države SAD-a. Uloga je to koja je uvelike obilježila karijeru glumice Heather Burns. Danas je ova 45-godišnjakinja mahom okrenuta kazališnoj glumi, no povremeno se pojavljuje na malim ekranima u gostujućim ulogama. Tako je trenutno možemo pratiti i u novoj sezoni Netflixove uspješnice 'The Politician'.

Možda vas zanima Od fatalne Nikite do dizajnerice rublja: Evo kako na pragu pedesete izgleda Peta Wilson Rubrika Stars Stars

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Eric Matthews

Za razliku od Sandre i Heather koje su rado pristale snimiti drugi dio filma 2005. godine, istu ponudu odbio je glumac Benjamin Bratt koji je u originalu utemeljio agenta Erica Matthewsa. Premda je devedesetih godina prošlog stoljeća ostvario dojmljivu karijeru na malim ekranima, Benjamin je prvenstveno ostao zapamćen po svojoj vezi s kolegicom Juliom Roberts.

Domaćoj publici ovaj je 56-godišnjak poznat i po epizodnom pojavljivanju u hit seriji 'Moderna obitelj', a uspješno se bavi i posuđivanjem glasova crtanim junacima. Društvene mreže otkrivaju kako slobodno vrijeme najčešće provodi u društvu obitelji, a posebno je angažiran oko promoviranja prava domorodačkog stanovništva.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Kathy Morningside

Dok glumački doajeni William Shatner i Michael Caine uživaju u zasluženoj mirovini, njihova kolegica Candice Bergen ne posustaje ni u osmom desetljeću života. Ova vrsna televizijska glumica radi na novim projektima, a uz nebrojene glumačke uspjehe može se pohvaliti kako joj se ove godine ostvarila još jedna životna želja te je postala baka.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0