Life&style

Kao djevojčica osvojila je naša srca, borila se s ovisnošću, a evo gdje je danas kovrčava Sue

  • Kao preslatka djevojčica Sue prije skoro tri desetljeća osvojila je naša srca, a danas pokušava izgraditi pjevačku karijeru
  • Ovo je u jednoj rečenici životna priča Alisan Porter, danas 39-godišnjakinje kojoj je uspon u karijeri zaustavila borba s ovisnošću
  • Crni dani su srećom iza nje, a veliku priliku za povratak na scenu osigurala joj je pobjeda u pjevačkom natjecanju 'The Voice' 2016. godine

Početak devedesetih godina prošlog stoljeća obilježile su tople obiteljske komedije, a jedna od najpoznatijih zasigurno je ona o kovrčavoj Sue i njezinom ocu, sitnom varalici kojeg je igrao poznati komičar Jim Belushi.

Uloga preslatke djevojčice pripala je tada desetogodišnjoj Alisan Porter. Mladoj Amerikanki rad pred kamerama nije bio stran jer je prethodno ostvarila nekoliko uloga pa smo je tako mogli vidjeti uz Steva Martina i Joaquina Phoenixa u komediji 'Roditelji' te Bette Midler u drami 'Stella'.

Zanimljiv je i podatak da je početkom devedesetih trebala postati stalni dio postave popularne serije 'Potpuni stranci', no njezin lik je otpisan nakon samo jedne epizode. Ispostavilo se tako da je njezina najpoznatija uloga kovrčave djevojčice Sue ujedno i posljednja zapažena uloga jer se ubrzo vratila u školske klupe gdje se s glumom susretala tek u dječjim predstavama.

Možda vas zanima 'Emily u Parizu', 'Tračerica', 'Dinastija'... Donosimo 9 najboljih outfita iz omiljenih serija Rubrika Moda Moda

Povratak na scenu

Po završetku srednje škole okrenula se kazališnoj glumi, no toliko priželjkivani nastupi u mjuziklima odveli su je na prag pjevačke karijere. Nakon nekoliko propalih glazbenih projekata, prilika života ukazala joj se 2016. godine kada je nastupila u američkoj inačici showa 'The Voice'. Pod mentorstvom Christine Aguilere ostvarila je pobjedu što joj je bio snažan poticaj da nastavi solo karijeru. Tako je 2019. godine izdala treći album, no svoj veliki hit koji će je lansirati u zvijezde još uvijek čeka.

Možda vas zanima Od fatalne Nikite do dizajnerice rublja: Evo kako na pragu pedesete izgleda Peta Wilson Rubrika Stars Stars

Spas pronašla u obitelji

Uz glazbenu karijeru posvećena je majčinstvu i odgoju osmogodišnjeg sina Masona i šestogodišnje kćeri Arie, koje je dobila u braku s bivšim dječjim glumcem Brianom Autenriethom. Premda se par rastao još 2017. godine, zbog djece su ostali u prijateljskim odnosima.

Alisan je svojedobno progovorila i o vlastitom djetinjstvu te je priznala da je poput brojnih dječjih zvijezda i sama zaglibila u svijetu ovisnosti, no svojih poroka uspješno se oslobodila prije trinaest godina.

Možda vas zanima Sjećaš se 'Robinje Isaure'? Evo što radi i gdje je danas Lucélia Santos Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I need a Pensieve ⚡️🌪🌬 📸: @jenrosenstein

Objavu dijeli Alisan Porter (@iam_alisanporter)

Premda na pragu četrdesetih izgleda uistinu fantastično, kosu joj više ne krase bujne tamne kovrče po kojima je pamtimo. Štoviše, s vremenom ju je posvijetlila te danas najčešće stilizira u blage valove. Također, Alisan trenutno nema aspiracije vratiti se svijetu filma već je usmjerena na glazbenu karijeru i održavanje satova pjevanja.

 

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    svi smo je voljeli