Life&style

Spy Kids: Pogledaj ih danas, Carmen je izrasla u pravu ljepoticu, a Juni je u vezi s poznatom pjevačicom

  • Mnoga djeca koja su odrastala početkom 2000-ih sanjala su o tome da postanu špijuni poput Carmen i Junija Corteza
  • Film 'Spy Kids' premetnuo je Alex Vegu i Daryla Sabarija u omiljene dječje zvijezde, a mi smo se zapitali gdje su danas
  • Oboje se i dalje bavi glumom, no karijere su iz usmjerene prema televizijskim filmovima i glasovnoj glumi

Velik broj djece koja su odrastala početkom novog milenija rado će se prisjetiti  kino hita 'Spy Kids' koji je velika platna ugledao 2001. godine. Film koji je napisao i režirao Robert Rodriguez, prati Carmen i Junija u njihovoj špijunskoj avanturi na koju su se zaputili kako bi spasili svoje roditelje, ali i svijet od zlog Fegana Floopa.

Uloge brata i sestre Cortez pripale su tada dvanaestogodišnjoj Alex Vegi i osmogodišnjem Darylu Sabari. No u ovom dječjem filmu imali smo priliku vidjeti i neke od zvijezda s A liste, poput Antonija Banderasa, Georgea Clooneya i očajne kućanice Teri Hatcher. Film je u kratkom roku ostvario značajan uspjeh, a sjajan prijem kod publike rezultirao je snimanjem dvaju nastavaka.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima Evo što rade i kako izgledaju glumci serije ''Malcom u sredini'' nakon 20 godina, jedan od njih se proslavio Rubrika Life&style Life&style

U prvoj polovici 2000-ih, Alex i Daryl slovili su za najveće dječje zvijezde, a mi smo se zapitali čime se danas bave. Oboje su se nastavili baviti glumom, no do sada nisu ponovili zapaženi uspjeh koji su ostvarili u djetinjstvu. Sporadično se pojavljuju u manjim epizodnim ulogama kako na malom, tako i velikom platnu.

Posljednjih godina Alex se prometnula u standardno lice Hallmarkovih televizijskih filmova, dok se Daryl usmjerio glasovnoj glumi. Zanimljiv je podatak i njegov brat blizanac Evan također posuđuje glasove za snimanje filmova.

Premda je željna slave pažnju javnosti svojevremeno plijenila izazovnim fotografijama, danas 32-godišnja Alex usmjerena je na obiteljski život o čemu svjedoči i sadržaj koje redovito s obožavateljima dijeli na društvenim mrežama. Sreću u ljubavi pronašla je u svom drugom braku, a odabranik njezina srca je kolega glumac i nekadašnja dječja zvijezda Carlos Pena.

Kada su 2014. godine stupili u brak, odabrali jedinstveno zajedničko prezime PenaVega za svoju obitelj. Supružnici vode i zajednički YouTube kanal, a iznimno su posvećeni svojoj vjeri te odgoju dvojice sinova, četverogodišnjeg Oceana i jednogodišnjeg Kingstona.

Možda vas zanima Sjećaš se Ksene, princeze ratnice? Evo kako 25 godina poslije izgleda i čime se danas bavi Rubrika Life&style Life&style

U sretnom braku je i danas 28-godišnji Daryl, a odabranica njegova srca je pjevačica Meghan Trainor koja se na glazbenoj sceni proslavila hitom 'All About That Bass'. Upravo je ona u jednom od prethodnih intervjua otkrila kako je znala da će njihova veza potrajati već nakon prvog spoja koji je uključivao kuglanje i karaoke.

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0