Stars

Od fatalne Nikite do dizajnerice rublja: Evo kako na pragu pedesete izgleda Peta Wilson

  • Uloga tajne agentice Nikite omogućila je Australki Peti Wilson zvjezdani status i titulu seks simbola devedesetih
  • Plavokosa zavodnica zaludila je brojne muškarce, a na njezinu ljepou nije ostao imun ni ruski predsjednik Vladimir Putin
  • Danas, na pragu pedesetih, Peta živi na daleko od svijeta glamura i usmjerena je na obiteljski život

Serija 'La Femme Nikita' na malim ekranima premijerno je prikazana 1997. godine, a pravim filmoljupcima je poznato da  je riječ o televizijskoj adaptaciji istoimenog kino hita čiju režiju potpisuje slavni francuski redatelj Luc Besson. Uloga tajne agentice Nikite povjerena je tada 27-godišnjoj Peti Wilson. Zanimljivo, za spomenutu ulogu na audiciju je pristiglo više od 200 kandidatkinja, no producente je isprva oduševila upravo plavokosa studentica glume iz Australije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Spy Kids: Pogledaj ih danas, Carmen je izrasla u pravu ljepoticu, a Juni je u vezi s poznatom pjevačicom Rubrika Life&style Life&style

Kroz pet sezona i 96 epizoda imali smo priliku pratiti dramatične obrate kako u privatnim, tako i poslovnim životima operativaca tajnog Odjela 1. Važnu okosnicu radnje činila je i ljubavna priča između Nikite i njezinog mentora Michaela Samuellea, kojeg je glumio kanadski glumac Roy Dupuis. Mnogi obožavatelji serije vjeruju kako je sjajna kemija između dvoje glavnih glumaca uvelike pridonijela popularnosti serije.

"Kemija je bila instantna. To nije nešto na čemu možeš raditi. Kad sam prvi put vidio Petu, djelovala mi je vrlo zanimljivo, puno energije i originalno", priznao je svojevremeno Roy. No, nije bio jedini kojeg je osvojila dugonoga, plavokosa Nikita. Peta Wilson premetnula se u seks simbol devedesetih, a zbog uloge fatalne agentice poželio ju je upoznati i ruski predsjednik Vladimir Putin koji je javno priznao kako je njezin veliki obožavatelj.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram Peta Wilson 2001, 2006. i 2015. godine

Možda vas zanima Sjećaš li se Semira, Bena i Toma? Otkrivamo gdje su danas junaci 'Cobre 11'. Jedan se baš promijenio! Rubrika Life&style Life&style

Po završetku snimanja serije 2001. godine, Peta se okušala u novim glumačkim ulogama, no ni jedna od njih nije ostvarila zapaženiji uspjeh. Prema dostupnim podatcima svoje posljednje pojavljivanje na velikom platnu imala je pet godina, dok se na malim ekranima posljednji puta pojavila u manjoj epizodnoj ulozi još 2012. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#México 🇲🇽 #petawilson 😘

Objavu dijeli PETA WILSON (@iampetawilson)

Te iste godine odlučila se otisnuti u poduzetničke vode, posvetila se dizajniranju donjeg rublja te je u Los Angelesu otvorila vlastiti dućan nazvan 'Wylie Wilson'. Ipak, piše se kako je ranije ove godine Peta obustavila proizvodnju vlastitog brenda te zatvorila spomenutu prodavaonicu.

Možda vas zanima Sjećaš se Ksene, princeze ratnice? Evo kako 25 godina poslije izgleda i čime se danas bavi Rubrika Life&style Life&style

Premda posjeduje službeni Instagram profil, glumica na njemu rijetko objavljuje fotografije, a nije sklona iznositi ni informacije iz svog privatnog života. Poznato je kako iz veze s britanskim redateljem Damianom Harrisom ima 18-godišnjeg sina Marlowa. U intervjuu iz 2015. godine priznala je kako ne žali za glumom i svijetom glamura budući da joj je prioritet upravo odgoj sina te se odlučila posvetiti obiteljskom životu.

 

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0