Stars

Sandra Bullock je prvi put javnosti pokazala svoju kćer Lailu

  • Popularna oskarovka Sandra Bullock (55) gostovala je u emisiji Jade Pinkett Smithe, Red Table Talk
  • Glumici se u jednom trenu pridružila i kćerkica Laila (8) koju je posvojila prije pet godina
  • Osim Laile, glumica ima i 10-godišnjeg sina Louisa kojeg je također posvojila 

Glumica Jada Pinkett Smith, zajedno sa svojom mamom Adrienne Banfield-Norris te kćerkom Willow Smith je prije dvije godine pokrenula talk-show ''Red Table Talk''. Tri generacije tako razgovaraju o mnogim temama te im se pridružuju i gosti. Zbog mjera zaštite koje su donesene zbog korona virusa emisije se odvijaju preko video poziva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Table Talk (@redtabletalk) on

U posljednjoj emisiji Jada je kao gošću pozvala glumicu Sandru Bullock (55), ali i medicinsku sestru April. Nitko nije ni slutio kakvo je iznenađenje pripremila Sandra za sve gledatelje. Naime, usred razgovora Sandra je pozvala svoju osmogodišnju kćerkicu Lailu da joj se pridruži, a razlog tome je bila poruka koju je malena imala za April. 

Preslatka Laila zahvalila se medicinskoj sestri za sav trud i težak rad koji je uložila tijekom pandemije koronavirusa, ali joj je i poručila da pazi na sebe. Malena je raznježila sve, a Sandra je rekla kako je Laila njezina superjunakinja koja će zaštiti cijelu obitelj. 

Možda vas zanima Nevjerojatna sličnost! Pogledaj, najstarija kći Mille Jovovich njezina je slika i prilika Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews) on

Inače, ovo je prvi put da je Sandra pokazala kćerkicu u javnosti u pet godina koliko je prošlo od njezinog posvojenja. Osim Laile, Sandra je 2010. godine posvojila i dječaka, danas 10- godišnjeg Louisa. U jednom intervjuu, Sandra je izjavila kako su joj posvojenja bila najbolje odluke koje je donijela u životu. Glumica ne voli iznositi puno iz privatnog života u javnosti, a dugo je skrivala i da je u sretnoj vezi s fotografom Bryanom Randallom od 2015. godine. Iza Sandre je i brak sa motociklistom Jessejem Jamesom u kojem je bila od 2005. do 2010. godine, a razveli su nakon što ju je prevario.

Photo: None

Komentari 0