Life&style 22. kolovoza 2020.

Uglati ili šiljati? Što način na koji oblikuješ svoje nokte može otkriti o tvom karakteru

Instagram/Getty.
  • Ljudi žele razne stvari pa i kad je o oblikovanju noktiju riječ
  • Netko voli duge šiljate, netko sasvim kratke ovalne
  • Što to može reći o osobnosti?

Okrugli, šiljasti, ovalni ili radije uglati? Svaka od nas ima vlastite želje kad je riječ o izgledu noktiju. Svejedno je njeguješ li ih i oblikuješ sama ili ideš u kozmetički salon, izbor oblika nije slučajan. Otkrivamo što oblik nokta može otkriti o karakteru osobe.

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Možda vas zanima... Uz ovaj super trik ne moraš čekati vječnost dok ti se osuši lak na noktima Rubrika Beauty Beauty

Okrugli nokti 

Uvijek si dobre volje te pozitivno raspoloženje širiš oko sebe gdje god da se nalaziš. S tobom je uvijek lijepo i zabavno. Upravo zato lako upoznaješ nove ljude. U grupi se dobro snalaziš, a to cijene tvoji prijatelji. Ne voliš se svađati, pokušavaš pronaći ravnotežu u svemu i jako si romantična. 

Uglati nokti 

Ti si osoba kojoj gotovo uvijek uspijeva izboriti se za sebe. U tebi čuči veliki borac. Direktna si, ne okolišaš i ne oklijevaš dugo. Kod tebe se sigurno zna da ćeš sve napraviti kako bi postigla ono što si si zacrtala u glavi. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Šiljasti nokti 

Ti si pragmatična osoba. Kad nastane neki problem, ne zabijaš glavu u pijesak, nego odmah pronalaziš rješenja. A kad rješenje A ne funkcionira, onda skačeš odmah na rješenje B. Strastvena si i ne bojiš se riskirati – što je dobar preduvjet za uspjeh. 

Ovalni nokti 

Ti si nježna duša. Za razliku od žena sa šiljastim noktima, ti nećeš ispružiti kandže da se nametneš. Sve pokušavaš riješiti mirno i staloženo. Zbog toga te tvoja okolina tako jako voli. Kod tebe nema velikih svađa ili kaosa. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Zaobljeni nokti na uglovima 

Ti si inspiracija za ljude oko sebe. Usudiš se ići novim putevima te inspiriraš druge da te prate. Možeš se izboriti za sebe, probitačna si i točno znaš što želiš. Pošto stalno pratiš nove trendove, tvoje prijateljice se vesele tvojim savjetima i preporukama. 

Možda vas zanima... Klub sretnih bakterija: što je točno ona crna masa ispod noktiju? Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0