Beauty 5151 prikaza 08. kolovoza 2018.

5 boja lakova za nokte koji odlično pristaju uz preplanuli ten

Thinkstock.

Premda većina djevojaka lak za nokte bira prema odjevnim kombinacija, ljeto je razdoblje kada bismo boju laka trebale kombinirati uz svoju put...

U ljetnim mjesecima nokti su nam posebno izloženi pogledima pa ih uvijek trebamo držati lijepima i urednima. Osim toga, poželjno je imati i lak za nokte jer nokti tada izgledaju urednije i njegovanije. Ovosezonski beauty trendovi donijeli su nam i hit ljetne boje lakova za nokte, a mi donosimo u nastavku one koje se najbolje slažu uz preplanulu put:

Bijela u svim nijansama  

Bijeli lak za nokte omiljen je među trendsetericama diljem svijeta, a razlog je kontrast svijetlog laka za nokte i tamnog tena. Nokti dolaze do izražaja i odlično pristaju uz brončanu put. Svi tonovi bijele su poželjni, a izbor je samo na tebi!

Možda vas zanima... 5 nijansi lakova za nokte koje će vladati ovo ljeto Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Pastelne boje

Ako, pak, više voliš lakove za nokte u boji, a želiš postići kontrast kao s bijelim lakom, tu su pastelne nijanse! Također imaju jednaki efekt kao bijeli lak, samo u toplijem i vedrijem izdanju. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Crvena boja

Ljubiteljice crvenih noktiju ne moraju ih se odreći preko ljeta ako žele biti u trendu. Savjetujemo jarke crvene boje i one s narančastim tonovima, a za one koje su spremne napraviti odmak od klasične crvene - narančasti lak. Nokti u narančastoj ili crvenoj boji odlično se stapaju s tamnim tenom. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Svi tonovi plave i zelene

Premda su plava i zelena hladne boje, savršeno se uklapaju uz preplanuli ten. Mint zelena, tirkiznoplava, jarko plava ili zelena i svijetle nijanse ovih boja ovo su ljeto jako poželjne. Nokti u tim bojama zasigurno neće proći nezamijećeno. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima... Tjedan dana sam testirala gel nadlak za nokte - i genijalan je! Rubrika Beauty Beauty

Nude nijanse

Mogle bismo reći kako je nude boja vječiti klasik u beauty svijetu i idealno se uklapa uz sve pa tako i uz preplanulu put. S ovom nijansom nikada nećeš pogriješiti, a odlična je i ako ne želiš previše isticati svoje nokte.

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0