Life&style

U potrazi za rješenjem protiv celulita, naišli smo na ovaj tretman koji zateže kožu i potiče stvaranje kolagena

  • U potrazi za rješenjima protiv celulita doznali smo za Intradermu
  • Ovaj aparat popravlja elastičnost i tonus kože te stvara novi kolagen
  • U Beauty centru Božica otkrili su nam detalje

Naravno da je starenje prirodni proces, no svejedno njegov vizualni trag želimo odgoditi koliko god možemo. U potrazi za dobrim anti-age rješenjima, i to onima koji ne uključuju igle ni skalpel, naišli smo na tretman aparatom Intraderma. Taj tretman, koji se preporučuje osobama od 30 godina nadalje, trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.

 | Autor:

Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak - nekirurški lifting. Koža postaje napetija, elastičnija, glađa i ljepšeg izgleda te djeluje na sve tipove i stanja celulita. Već nakon prvog tretmana se vidi promjena.


Možda vas zanima 11 stvari koje treba znati o celulitu (posebno ako ga se želiš riješiti) Rubrika Beauty Beauty

Kako zapravo Intraderma radi?

Intraderma je doista odličan aparat za učvršćenje kože i rješavanje celulita te je se tretmanom rješava korijen problema, a ne simptom. S toplinom prodiremo do zadnjih slojeva kože, gdje su prirodno smješteni kolagen i elastin. Toplina zatim utječe na njihovo skupljanje, uslijed čega dolazi do prirodnog zatezanja.Termalni učinak  tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, ton i svjetlinu kože lica.
Povećana temperatura djeluje na masne stanice celulit te  također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari za oporavak. Još jedna prednost pojačanog krvotoka je pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjaju toksina i štetnih tvari.

 | Autor:

Možda vas zanima Svijetle si puti? Evo kako ćeš jednostavno postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

Kako izgleda tretman? Boli li?

Intraderma je odličan izbor za ljude koji nemaju vremena, a žele brze rezultate. Potrebno je 3-5  tretmana, a na tretman se dolazi jednom tjedno te su tretmani vrlo ugodni, nema boli. 
U Beauty centru Božica, doznali smo i kako zapravo ovaj tretman nastavlja 'raditi' i 6 mjeseci poslije. 

"Radimo od 3 do 5 tretmana, a onda se sljedećih šest mjeseci nastavlja jača proizvodnja elastina i kolagena, dakle, rezultati su trajno vidljivi", rekla nam je voditeljica centra Martina Pužar Zebić. Dodala je i da se njihove klijentice na ovaj tretman najčešće odlučuju zbog učvršćivanja tijela, pogootovo nogu, bedara, trbuha, podizanja stražnjice te nadlaktica.  

Možda vas zanima Evo kako ti jabučni ocat može pomoći kod celulita i još 4 super kućne metode za glatka bedra Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: None

Komentari 0