Life&style

Tvoj tjedni horoskop od 26. 2. do 4. 3.

Tko na poslu ima skrivenog neprijatelja, a tko će zbog ljubavi osjećati leptiriće u želucu? Pred nama je astrološki vrlo uzbudljiv tjedan...

Ho, ho, zvijezde su nam opet pripremile svakakva iznenađenja. Pročitaj što tvoj znak može očekivati u tjednu koji je započeo...

Želiš li svakodnevno primati horoskop napravljen samo za tebe? Donosimo personalizirani horoskop napravljen s profesionalnim astrolozima na temelju vašeg natalnog horoskopa, planetarnih pozicija i njihovog odnosa i potpuno je besplatno. Prijavi se!

Ovan

Što se tiče ljubavi, ovaj tjedan može biti opasan: razmisli dvaput prije nego se upustiš u nešto, jer to bi moglo imati neugodne posljedice za tebe. Eventualno ćeš započeti aferu – u početku će biti uzbudljiva, a kad taj osjećaj nestane, ostat će samo problemi. Što se tiče posla, također budi oprezna pa radije neke veće poteze ostavi za povoljnija vremena – koja će brzo doći! 

Bik

U ovom tjednu zvijezde su ti naklonjene – kad je riječ o ljubavi! U utorak ćeš primijetiti tko ti odgovara, jer će Venera razjasniti vezu između tebe i te osobe. Zauzeti Bikovi doživjet će nevjerojatnu dubinu u vezi. Na poslu ćeš od četvrtka djelovati vrlo uvjerljivo – stoga važne pregovore ili poslovne razgovore pomakni na kraj tjedna. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Blizanac

Ljubav: uvijek želiš sve ili ništa – možda ćeš ovaj tjedan naučiti biti opuštenija. I na poslu vrijedi: radije se povuci na neko vrijeme, jer trenutačno djeluješ na druge malo previše napadno. 

Rak

Rakove koji nisu u vezi ovaj će tjedan ljubav pogoditi poput groma. Međutim, moguće je da u početku ne bude sve baš jednostavno te će trebati dosta truda da se premoste sve prepreke. Na poslu osjećaš veliki pritisak – ali, bez brige, to će brzo nestati. Krajem tjedna počinje tvoje sretno razdoblje. 

Možda vas zanima Najbolje cipele za tvoj horoskopski znak su... (jer morale smo!) Rubrika Moda Moda

Lav

Uh, ovaj tjedan moglo bi doći do žestokih svađa – s prijateljima ili partnerom. Radije se povuci – da poslije ne zažališ. Na poslu bi mogla okrenuti novu stranicu. Dakle, pazi na znakove – možda tvoj novi poslodavac sjedi pored tebe! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Djevica

Uh, u ljubavnom životu bit će ti izuzetno napeto i uzbudljivo! Solo Djevice će se (napokon) otvoriti te pustiti jednog muškarca u svoje srce, a one u vezi će proživljavati intenzivno vrijeme puno seksa! uživaj! 

Vaga

Voliš igrice moći? Ovaj tjedan mogla bi s njima predaleko otići – ljudi oko tebe patit će zbog toga i okrenuti ti leđa. I na poslu moraš biti oprezna – nemoj sve tražiti odjednom. 

Možda vas zanima Želiš li horoskop napravljen baš za tebe? I besplatan? Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

U ljubavi ćeš ovaj tjedan biti puno avantura – i to u pozitivnom smislu. One koje nisu u vezi uživat će u flertovanju, a zauzete će flertovati s partnerom – kao na početku veze. Uživaj u probuđenim leptirićima u trbuhu! 

Strijelac

Ni ovaj tjedan ti zvijezde nisu naklonjene kad je riječ o ljubavi. Sklona si ljubomori i želiš imati jednu osobu samo za sebe. Na poslu prštiš od energije. Trenutačno ti bolje ide samoj nego u timu –  tamo te očekuju samo konflikti. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Jarac

Ovaj tjedan djeluješ jako privlačno na sve oko sebe. Savršen tjedan za flert! I u svojoj vezi pronaći ćeš novo samopouzdanje te ćeš se riješiti svih nedoumica – na svoju korist! Budi oprezna na poslu – netko potajno rovari protiv tebe.

Možda vas zanima Loša kombinacija: ovi horoskopski znakovi neće biti sretni zajedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak

Ovaj tjedan idealan je da se riješiš starih strahova. Tek kad se otvoriš i suočiš s problemima, bit ćeš sretna. 

Ribe

Ovaj tjedan je TVOJ tjedan na poslu. Nemoj se uvlačiti u igre moći i vrlo brzo ćeš otići korak dalje u poslovnom svijetu. I na sportu ćeš nizati uspjehe.   

 | Autor: Getty Images Getty Images

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0