Life&style

Želiš li horoskop napravljen baš za tebe? I besplatan?

Hej, astroljupke! Ako želite znati što zvijezde pripremaju baš za tebe, donosimo personalizirani horoskop koji izrađuju profesionalni astrolozi na temelju tvog natalnog horoskopa i planetarnih pozicija. I svakog jutra stiže na tvoj e-mail

Izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Tako ćeš svakog dana moći pratiti horoskop izračunat baš za tebe, a ne općenito za tvoj znak! U svom profilu na portalu 24sata moći ćeš otkriti kakve ćeš danas biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri i hoćeš li pokupiti gripu na poslu. 

Saznat ćeš i koje je poteze najbolje povlačiti sada, a na koje je bolje pričekati.

Kako radi?

Osobni premium horoskop radi na temelju izračunavanja natalnog horoskopa, odnosno natalne karte svakog korisnika prema njegovom točnom vremenu i mjestu rođenja, te trenutnih planetarnih pozicija za koje se traži tumačenje. Iz međuodnosa trenutnih  pozicija planeta i pozicija planeta u vrijeme rođenja dobiva se jedinstveno tumačenje za svakog korisnika. Planetarne pozicije su izražene u odnosu na tropski (zapadnjački) horoskop. 

U procesu prijave doznat ćeš i svoj podznak ukoliko ga dosad nisi znala.

Osobni premium horoskop primaš na e-mail svaki dan u 8 sati ujutro putem prijave na newsletter za osobni horoskop. Prijavu na newsletter moraš potvrditi i na svom mailu kako bi ga mogla redovito primati. 

>> Kreni!

Photo: Getty Images

Komentari 0