Love&Sex 11. siječnja 2018.

Loša kombinacija: ovi horoskopski znakovi neće biti sretni zajedno

Thinkstock.

Zauvijek dok ih smrt ne rastavi? Ne, to ne vrijedi za ove „horoskopske parove“

Možda ti se neki muškarac jaaako sviđa, ali možda bi bilo dobro da ipak provjeriš njegov horoskop, savjetuju astrolozi. Naime, tvrde kako su zvijezde odredile da se neki horoskopski znaci jednostavno ne slažu u ljubavi. Premda na početku veze (kao što je to uobičajeno) bude sve super, divno i krasno, razlike u karakteru prije ili kasnije iziđu na vidjelo. Stoga otkrivamo kombinacije koje se nikako ne podnose. Ipak, nije sve na zvijezdama, ako vam je jako stalo jedno do drugoga, uvijek se možete potruditi i pobijediti astrologiju, zar ne?  

Rak i Vodenjak 

Teoretski bi ta dva horoskopska znaka mogli biti dobar par, jer su senzibilna bića. Međutim, Vodenjak - koji voli slobodu, osjeća da ga preosjećajni i preposesivni Rak sputava i guši. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Djevica i Vaga 

Između Djevice i Vage nikad neće zaiskriti kako treba. Njihov način razmišljanja te principi razlikuju se u mnogočemu. To su dva horoskopska znaka koja svađaju više od bilo kojih drugih kombinacija. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Jarac i Blizanci 

Bliznacima je potrebno puno pažnje kad su u vezi. A Jarci nisu za to baš uvijek spremni. Otrovna mješavina koja oba znaka čini nesretnima. 

Komentari 0