Life&style

Treća sezona 'Outer Banksa' samo što nije stigla i donosi nadu za Kiaru i JJ-ja

  • Nakon dugih godinu i pol, s početkom nove godine napokon stižu i nove epizode Netflixove hit serije 'Outer Banks'
  • U trećoj sezoni Poguesi su i dalje nasukani na udaljenom otoku, Ward i Rafe i dalje su spremni za osvetu, a blago još uvijek čeka da bude otkriveno 
  • U fokusu nove sezone, na sveopće oduševljenje gledatelja, je romansa JJ-ja i Kiare

Već na samom početku godine, Netflix nas je počastio prvim fotografijama iz treće sezone serije 'Outer Banks' koja nas vraća u svijet najdražih nam tinejdžera okupanih suncem u potrazi za blagom. Nova će sezona biti premijerno prikazana 23. veljače još jednom prateći Poguese čiji su životi obojani romantikom, osvetom i opasnostima otočkih brodolomaca.

 | Autor: Netflix Netflix  | Autor: Netflix Netflix

Otkako smo ih posljednji puta gledali, prošla je godina i pol, a druga je sezona završila tako što su John B (Chase Stokes), Sarah (Madelyn Cline), Kiara (Madison Bailey), JJ (Rudy Pankow), Pope (Jonathan Daviss) i Cleo (Carlacia Grant) doživjeli brodolom na udaljenom otoku. Treća sezona nastavlja se gdje je druga stala - Poguese su i dalje nasukani, ali brzo otkrivaju da njihov novi život i nije tako loš, pogotovo kada se otok dijeli s prijateljima.

Možda vas zanima Moda iz 'Emily u Parizu' zaludila je svijet, a mi smo istražili koliko ukusa glavni glumci imaju u stvarnom životu Rubrika Moda Moda

 | Autor: Netflix Netflix  | Autor: Netflix Netflix

Tvorci serije Jonas Pate, Josh Pate i Shannon Burke komentirali su kako će, kako serija bude odmicala, ulozi ipak rasti, posebno s Wardom (Charles Eston) i Rafeom (Drew Starkey) još uvijek spremnima za osvetu. Blago je još uvijek na istom mjestu, a Poguesi, naravno, i dalje ne odustaju od njega. No, čak i dok se bore za puko preživljavanje, ljubav je još uvijek u zraku. I ne samo da je u zraku, nego će biti ključni sastojak treće sezone. A ako ćemo se voditi objavljenim fotografijama, stvari će se opasno zahuktati između JJ-ja i Kiare.

 | Autor: Netflix Netflix  | Autor: Netflix Netflix

"Ovo je bilo nešto što smo baš voljeli u prvoj sezoni, a što je puno manje element druge sezone kojem se stvarno želimo vratiti", komentirao je Josh Pate. "To je bio plan, neka vrsta projektiranja likova prema otvaranju nekih romansi u trećoj sezoni. Tinejdžerska romansa i sapunica veliki su dio serije. Svjesni smo što obožavatelji misle o JJ-ju i Kiari i htjeli smo se na to usredotočiti u trećoj  sezoni. Nekako smo to ostavili za treću sezonu", poručio je. 

Možda vas zanima 'Krive crte Božje' novi je Netflixov hit koji ljubitelji trilera ne smiju propustiti Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Netflix Netflix  | Autor: Netflix Netflix

Iako trailera za novu sezonu još nema, jasno nam je već sada da će biti uzbudljivija no što smo uopće mogli zamisliti. I jedva čekamo vidjeti sve što Poguese čeka u novim epizodama. 

Photo: Netflix

Komentari 0