Life&style

Ovako izgleda kad olimpijska prvakinja u umjetničkom klizanju na ledu izvede kultni ples iz 'Wednesday'

  • Netflixova serija 'Wednesday' i dalje ruši rekorde gledanosti, a brojni trenuci iz serije postali su viralni na društvenim mrežama
  • Jedan od njih je i ples glavne glumice Jenne Ortege u četvrtoj epizodi, koji je glavni hit na Tik Toku
  • Sad je kultni ples stigao i na led, poznata ruska klizačica sjajno ga je rekonstruirala i oduševila brojne fanove  

Mlada glumica Jenna Ortega svojim je utjelovljenjem slavnog lika Wednesday Addams u Netflixovoj seriji 'Wednesday' izazvala pravu modnu revoluciju i oživljavanje gotičkog chica te je mnogima poslužila kao prava modna inspiracija. Hit serija svakim danom ruši brojne rekorde, a diljem svijeta ima veliku vojsku fanova koji obožavaju sve što je vezano za 'Wednesday'. 

 | Autor: Netflix Netflix

Tik Tok gori od sadržaja vezanog uz seriju, a posebno uz glavnu junakinju. Jedan od viralnih trenutaka serije je i njezin kultni ples. Riječ je o sceni koja se odvija u četvrtoj epizodi, 'Woe What a Night', u kojoj Nevermore Academy organizira svoj bal, Rave'n Dance, a Wednesday potpuno ukrade show svojom očaravajućom i bizarnom plesnom rutinom.

Jenna Ortega Možda vas zanima Jenna Ortega u prozirnoj crnoj D&G haljini i srebrnom korzetu i previše nalikuje Wednesday Rubrika Moda Moda

Sad je taj trend došao i na led, a za novu briljantnu majstoriju zaslužna je aktualna olimpijska prvakinja u umjetničom klizanju, Ruskinja Kamila Valieva. Klizačica je sjajno skinula Jennu Ortegu, a atmosfera na ledu je približno jeziva kao u seriji. Naravno, tu je i nezaobilazni gotički outfit kojim se Valieva 'uklopila' u obitelj Addams.

U prvom dijelu Valieva je savršeno rekonstruirala Ortegine pokrete na ledu na pjesmu 'Goo Goo Muck' grupe 'The Cramps', a potom je nastup pretočila u nešto suvremeniju izvedbu uz pjesmu Lady Gage 'Bloody Mary'.

Inače, Jenna Ortega je govorila o svom iskustvu snimanja scene tijekom nedavnog intervjua u The Tonight Showu s Jimmyjem Fallonom, priznavši da "nije imala plan" za svoj ples, a dobila je samo dva dana da napravi vlastitu koreografiju.

Priznala je da joj je redatelj Tim Burton otkrio da će ples izvesti na pjesmu 'Goo Goo Muck' otprilike tjedan dana prije snimanja, a dva dana prije snimanja rekao joj je da jedva čeka vidjeti što je uspjela smisliti. Ortega je priznala da "nije spavala dva dana", a to je vrijeme iskoristila za istraživanje i prikupljanje ideja, uključujući gledanje 'arhivskih snimaka goth klinaca koji su plesali u klubovima 80-ih'.

Serija Wednesday Možda vas zanima 'Wednesday' ne silazi s vrha Netflixove ljestvice, no ovih 15 stvari možda ni fanovi ne znaju Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram @cbrcom

Komentari 0