Life&style
Ginny i Georgia

Sve što znamo o drugoj sezoni serije 'Ginny i Georgia' koja je danas stigla na Netflix

  • Gotovo dvije godine nakon premijere prve sezone, Netflixov hit 'Ginny & Georgia' vraća se s dugo očekivanom drugom sezonom
  • Emitiranje serije počinje danas! 
  • Ovdje je sve što znamo o drugoj sezoni Netflixovog hita 'Ginny & Georgia'

Netflixova hit serija 'Ginny & Georgia' vraća se danas s dugo iščekivanom drugom sezonom. Serija prati istoimeni dvojac, majku i kćer, (Ginny je kći, a Georgia majka) kad se konačno prestaju seliti te se naseljavaju u malom gradu u Massachusettsu. Samohrana majka Georgia (Brianne Howey) pokušava odgojiti svoje dvoje djece Ginny (Antonia Gentry) i Austina (Diesel La Toracca), istovremeno bježeći od svoje prošlosti. Ginny prolazi kroz komplicirane uspone i padove srednjoškolskog života te pokušava sve kako ne bi završila poput svoje majke, lutalice i žderačice muškaraca. Ako si bila obožavateljica ovog mračnijeg mlađeg brata 'Gilmorica', donosimo ti sve što trebaš znati o drugoj sezoni.

 | Autor: Netflix Netflix

Serija 'Idol' Možda vas zanima Ovih 10 serija nam stiže u 2023. i već im se jako veselimo Rubrika Life&style Life&style

Kada izlazi druga sezona 'Ginny & Georgia'?

Druga sezona 'Ginny & Georgia' kreće danas, 5. siječnja 2023., gotovo dvije godine od prve premijere serije. Što je uzrokovalo dugo čekanje između izlaska prve i druge sezone? U jednom intervjuu je  Brianne Howey otkrila da je toliko trebalo zbog prevođenja. Pošto Netflix prevodi svoje najpopularnije originalne serije na više od 100 različitih jezika, može proći dosta vremena da serija bude spremna u svim svojim različitim verzijama. Proces prevođenja traje oko četiri mjeseca od završetka produkcije, premda je snimanje završeno u travnju 2022., Netflixu je trebalo neko vrijeme da pripremi sve različite verzije serije za gledanje. 

Najava za drugu sezonu serije 'Ginny & Georgia'

Dana 13. prosinca 2022. Netflix je objavio 2-minutni trailer koji za drugu sezonu. Trailer počinje s Ginny koja trči ulicom kao retrospektiva u kojoj ona i Georgia bježe od nečega iz svoje prošlosti. To je poznati obrambeni stav za protagonista serije, koji su se često selili u pokušaju da pobjegnu od sjena prošlosti koje proganjaju Georgiju. U drugoj sezoni vidimo istoimeni dvojac kako nastavlja puštati korijene u gradu Wellsburyju u Massachusettsu—čak i dok im se kriminalna prošlost Georgije polako prikrada, ugrožavajući mir njihovog doma.

Trailer prikazuje Ginny i Georgiju okružene poznatim licima, od Ginnyna bivšeg dečka Huntera (Mason Temple) do Georgijinog novog zaručnika, gradonačelnika Wellsburyja Paula Randolpha (Scott Porter). Ginny se bori prihvatiti najnoviji ljubavni interes svoje majke, ali ne vjeruje kako će to konačno biti veza koja će potrajati. Ginnyno prijateljstvo sa svojom djevojačkom ekipom 'MANG' još uvijek je napeto, a Max i Norah se sukobljavaju s Ginny i Abby. U Wellsburyju još uvijek ima zabave: Ginnyna veza s njezinim dečkom Marcusom (Felix Mallard) cvjeta, a Georgia je izgleda na putu da se iskupi ljudima koje je pokrala. Mračni ton serije ostaje, s Georgiom koja se neprestano šulja uokolo s oružjem, sve kako bi zaštitila svoju djecu.

Tko je u glumačkoj postavi serije 'Ginny & Georgia' u drugoj sezoni?

Druga sezona 'Ginny & Georgia' puna je likova koje je publika upoznala u prvoj sezoni. Brianne Howey i Antonia Gentry vraćaju se kao Georgia i Ginny Miller. Diesel La Torraca glumi Ginnynog mlađeg polubrata Austina. 'Degrassijeve' studentice Sara Waisglass i Chelsea Clark vraćaju se s kolegicom, kanadskom glumicom Katie Douglas, kako bi glumile Ginnyne školske prijateljice Maxine 'Max' Baker, Norah i Abby. Maxovog otuđenog brata blizanca (i Ginnynog dečka) Marcusa glumi Felix Mallard, dok njihovu majku Ellen Baker glumi Jennifer Robertson. Scott Porter glumi gradonačelnika Georgije Paula Randolpha. Raymond Ablack ('Degrassi', 'Narcos') glumi Joea, vlasnika lokalnog kafića u Wellsburyju i prijatelja iz Georgijine prošlosti (koji je također potencijalni romantični suparnik gradonačelniku Randolphu). U siječnju 2022. objavljeno je da će se Austin Ashmore, zvijezda Netflixove serije 'Locke & Key', pridružiti glumačkoj ekipi kako bi glumio Georgijinog bivšeg Gila Timmonsa, koji je otac njenog drugog djeteta Austina.

 | Autor: Netflix Netflix

Tko su tvorci serije 'Ginny & Georgia'?

Seriju 'Ginny & Georgia' stvorila je spisateljica i producentica Sarah Lampert. 'Ginny & Georgia' je njena prva serija, ali je prije toga pobijedila u neovisnom pilot natjecanju Televizijskog festivala u New Yorku. Debra J. Fisher voditeljica je serije kao i jedna od izvršnih producentica. Fisher je radila kao pisac i producent na mnogim televizijskim serijama uključujući 'Alias', 'The O.C.', 'Charmed' i 'Being Mary Jane'. Ostali izvršni producenti su kreatorica Lampert, Anya Adams, Jenny Daly, Holly A. Hines, Daniel Iron, Armand Leo, Daniel March, Lance Samuels, James Genn i Jeff Tahler.

Gdje počinje priča druge sezone serije 'Ginny & Georgia'?

Druga sezona serije nastavlja tamo gdje je prva sezona stala, s Ginny i Austinom koji bježe iz svoje kuće nakon što otkriju da je njihova majka ubila svog posljednjeg muža. To se događa iste noći kada je Georgijin zaručnik ponovno izabran za gradonačelnika, a ona je ispunjena radošću zbog njegovog uspjeha. U isječku koji je objavio Netflix, gledatelji mogu vidjeti kako jedna od najboljih noći u Georgijinom životu postaje jedna od najgorih.

 | Autor: Netflix Netflix

Nakon što sazna da su je djeca napustila, Georgia gubi hladnokrvnost i baca žarač u zid. Ginnyn novi uvid u to koliko je daleko Georgia spremna ići da zaštiti svoju obitelj iz temelja mijenja njezin odnos s majkom. Ali, saznanje da je njezina mama ubojica Lorelai Gilmore najmanji je Ginnyn problem. Ima i uobičajenih tinejdžerskih problema s kojima se mora nositi, poput suočavanja s posljedicama njezine tajne veze s Marcusom i prekidom njezinih veza s Maxom, Norah i Hunterom koji je iz toga proizašao. U međuvremenu se Georgia bori sa spoznajom da bi ljubav njezine djece prema njoj mogla biti uvjetovana, ovisna o tome da ne saznaju ništa više o njezinoj prošlosti loše djevojke. Sada moramo vidjeti koliko će Georgia ići daleko da sačuva svoje tajne - sada kada je jedna iscurila…

Možda vas zanima U novom Netflixovom trileru gledatelji sami biraju redoslijed epizoda, mi smo složili najbolji raspored Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0