Life&style
Serija 'Idol'

Ovih 10 serija nam stiže u 2023. i već im se jako veselimo

  • Ispratili smo 2022. godinu, bogatu televizijskim serijama te filmskim hitovima
  • Međutim, očekuje nas godina puna sjajnih novih serija i filmova te nekoliko jako očekivanih nastavaka
  • Zasigurno će te razveseliti ovih 10 serija koje nas očekuju u 2023. godini

Godina 2023. spremna je biti sjajna godina za TV. Od velikih serija koje će se vratiti, do potpuno novih teških drama i književnih adaptacija, ovo je 10 nadolazećih serija za koje vrijedi otkazati planove. Pripremi se na višesatno gledanje! 

Možda vas zanima U novom Netflixovom trileru gledatelji sami biraju redoslijed epizoda, mi smo složili najbolji raspored Rubrika Life&style Life&style

'You', 4. sezona (9. veljače)

Ubojiti stalker Joe Goldberg (Penn Badgley) odlazi u London zbog najnovije Netflixove instalacije neobičnog psihološkog chillera Sere Gamble, s Lukasom Gageom, Charlotte Ritchie, Tilly Keeper, Aidanom Chengom i Stephenom Haganom koji glume njegove potencijalne nove žrtve.

'Daisy Jones & The Six' (3. ožujka)

Bestseller Taylor Jenkins Reid, koji prati uspon Fleetwood Mac- benda na vrh LA glazbene scene u 70-ima, postaje serija na Amazon Prime u kojoj se pojavljuju Sam Claflin, Camila Morrone, Suki Waterhouse i Riley Keough kao eterična frontmanka.

'Nasljeđe': 4. sezona' (očekuje se na proljeće 2023.)

Shiv (Sarah Snook) koja se konačno suočava s Tomom (Matthew Macfadyen), Logan (Brian Cox) koji se prodaje Lukasu Mattsonu (Alexander Skarsgård), Greg (Nicholas Braun) koji se bori za istaknuto mjesto - ima toliko toga čemu se možemo radovati u sljedećem dijelu Jesseja Armstronga na HBO-u. 

'I tek tako: 2. sezona' (očekuje se na ljeto 2023.)

Reboot Darrena Stara na HBO-u, koji je ponovno ujedinio Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) iz 'Seksa i grada' u njihovim pedesetima, nastavit će njihove avanture, s još upitnijim ljubavnim interesima.

 | Autor: HBO HBO

'Yellowjackets: 2. sezona' (očekuje se 2023.)

Je li nogometni tim, koji je u središtu HBO trilera Ashley Lyle i Barta Nickersona, doista pribjegao kanibalizmu? Juliette Lewis, Melanie Lynskey, Tawny Cypress i Christina Ricci vraćaju se (nadamo se) odgovoriti na goruća pitanja.

'Idol' (očekuje se 2023.)

Sa svojim halucinantnim vizualima, vratolomnom montažom i obilnom konzumacijom droga, ova visokooktanska ljubavna priča HBO-a između kultnog vođe (The Weeknd) i pop zvijezde (Lily-Rose Depp), koju je sukreirao Sam Levinson, vrlo bi mogla biti nova 'Euforija'. 

'Bridgerton: 3. sezona' (očekuje se 2023.)

Pod pažljivim okom Jess Brownell, slasno pjenasta Netflixova serija fokusirat će se na sporogoreću romansu Penelope (Nicola Coughlan) i Colina (Luke Newton) te na razdoblje medenog mjeseca Kate (Simone Ashley) i Anthonyja (Jonathan Bailey).

'Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonu' (očekuje se 2023.)

Shonda Rhimes sama je napisala ovaj osmodijelni Netflixov spin-off koji prati tinejdžerske godine zastrašujućeg monarha, kojeg je utjelovila India Amarteifio. Ona se zaljubljuje u mladog kralja Georgea (Corey Mylchreest) i zajedno mijenjaju društvo 18. stoljeća.

 | Autor: Netflix Netflix

'Masters of the Air' (očekuje se 2023.)

Impresivna glumačka ekipa Apple TV+ blockbustera Johna Orloffa i Grahama Yosta o pilotima američkih zračnih snaga tijekom Drugog svjetskog rata uključuje Austina Butlera, Calluma Turnera, Ncuti Gatwa i Barryja Keoghana, dok će epizode režirati Cary Joji Fukunaga i Dee Rees.

'The Power' (očekuje se 2023.)

Naomi Alderman prilagođava svoj vlastiti uzbudljivi roman – koji zamišlja svijet u kojem žene iznenada dobivaju moć ranjavanja ili čak ubijanja jednostavno dodirom vrškom prsta – u nijansirano istraživanje rodne dinamike za Amazon Prime. Toni Collette i Danielo Vega u glavnim su ulogama.

Možda vas zanima Na Netflix u srijedu stiže 'Lažljivi život odraslih', ekranizacija genijalnog romana Elene Ferrante Rubrika Life&style Life&style
Photo: HBO
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    The power dobra