Life&style

Tjedni horoskop: Strijelce i vage čeka tjedan pun ljubavi, tri znaka su na velikim iskušenjima

  • Kad bi se trebala opisati energija koja će vladati ovaj tjedan, vjerojatno bismo je opisale kao igru: „Istina ili izazov“
  • Zvijezde poručuju svim znakovima da pripaze na svoj imunitet
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u tjednu od 19. do 24. kolovoza

Sunce prelazi u znak škorpiona, a tamo je već retrogradni Merkur. A to znači sljedeće: razotkrit će se sve laži! I to je dobro, premda se možda to nekome ne čini na prvi pogled… 

Vaga 

Kako bi bilo da na popis svojih rođendanskih želja napišeš: „Budi realna“? Vrijeme je da budeš jednostavno iskrena te otvoreno kažeš što doista misliš iza te svoje „gandhijevske“ fasade. Venera, tvoja voditeljica, sada je u punoj snazi te sreće Jupiter, Pluton i Saturn. Stoga možeš prenijeti puno ljubavi u svijet te ljudima oko sebe. Ali, imaj na umu da je ponekad iskrena svađa bolja od lažne harmonije. 

via GIPHY

Škorpion 

Očekuje te Sunce u znaku škorpiona. Osim toga, Merkur je retrogradan u tvom znaku. Sada laži imaju kratke noge. Općenito ste ti i istina dobri prijatelji te intuitivno osjetiš kad nešto nije u redu. I to je dobro. Ovako i onako donosiš svoje odluke iz trbuha – i to je također dobro. Budi svoja i dalje – i planiraj rođendanski tulum. 

Možda vas zanima Između ovih horoskopskih parova postoji mistična povezanost Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac 

Sunce u usponu ima za tvoj horoskopski znak vrlo jasno definiranu zadaću: donijeti svijetlo u tamu. Ovaj tjedan će unijeti puno jasnoće u tvoj bitak i duboko u srcu ćeš osjećati da se isplati i dalje investirati u svoju ljubavnu vezu. Ako si solo, odjednom ćeš se naći u situaciji da čak možeš i birati između potencijalnih partnera. Uživaj u svojoj energiji i leptirićima u trbuhu koji će te maziti. 

Jarac 

Ovaj tjedan bi za tebe bilo najbolje da si uzmeš malo mira od svega te sortiraš roj svojih misli. Iskoristi moć Sunca koje će se pobrinuti za balans. Pogledaj što je to doista udobno i praktično u tvom životu, što je prava strast, a što je to odavno suvišno. I onda se riješi nepotrebnih stvari - i ljudi. Vrijeme je da okreneš novu životnu stranicu. 

via GIPHY

Vodenjak 

Uran će u utorak stajati u opoziciji Merkuru – to je loše i moglo bi se dogoditi da to rastavi tvoj lijepi svijet na sastavne dijelove. A još i retrogradni Merkur… Nije ni čudo da ti ne ide sve od ruke i onako kako si planirala. Međutim, nemoj se ljutiti, nije ni čudo da ti ne ide sve tako lako – uostalom, to su prolazne smetnje. Trenutačno vrijedi sljedeće: „Ako ne ide ravno, skreni!“ To zvuči jednostavnije nego što jest. Međutim: samo hrabro! 

Ribe 

Radije još malo pričekaj s velikim odlukama i obavezama. Retrogradni Merkur radi svoje te su trenutačno na nebu općenito događanja koja ne pogoduju čvrstim obećanjima. Ispitaj svoje istine i shvatit ćeš kako si dugo vremena tolerirala neke stvari koje nisi trebala. Prekriži to jednostavno i idi dalje. Vrlo brzo ćeš shvatiti koliko ti je bolje. 

Ovan 

Oprez, duhovi prošlosti, snovi odavno prošlih vremena – sve se sada želi razjasniti. Sada je pravo vrijeme da razgovaraš i to osobito o neugodnim stvarima koje ti već dugo leže na srcu. Otkloni prepreke koje ti remete san te otvoreno i iskreno kaži što te muči. Vrijeme je istine. A nakon nevremena će zrak biti puno čišći! 

via GIPHY

Bik 

U ponedjeljak će se uključiti kino u tvojoj glavi te će prikazivati ideje koje su tu toliko otkvačene da bi mogle biti čak i film strave i užasa. Što napraviti? Najbolje je da ih odmah zaboraviš. Slično je i s polovičnim planovima – ako sada planiraš neke veće pothvate, ostavi ih za kasnije. Mogla bi izgubiti dosta novaca pa čak i neke prijatelje. Stavi na vrh liste svojih prioriteta jasnoću i istinu. Sunce u znaku škorpiona će te u nadolazećim tjednima konfrontirati s istinom. 

Možda vas zanima Ako si rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka, očekuju te naporni blagdani Rubrika Life&style Life&style

Blizanci 

Pripazi na svoju kasicu prasicu! Vrijeme je za reviziju financija. Provjeri sve svoje kartice, sve račune, troškove i izdatke. Važno je da otkriješ na što to nepotrebno trošiš puno novaca. Onda podvuci crtu i nasmij se! Naime, sada je za tebe idealno vrijeme za sklapanje novih poslova i ugovora. Naravno, i otkazivanje je dopušteno. 

Rak 

Rakovi su horoskopski znak koji ima sposobnost održati svoje kule u zraku, premda fasada već gori. Nemoj se čuditi ako Sunce u znaku škorpiona doda još malo ulja na vatru. Međutim, Jupiter i Venera pomoći će ti da se brzo riješiš iluzije – što neće biti baš tako laka zadaća. Nauči se više slušati svoj glas, a ne drugih. 

via GIPHY

Lav 

Prvi magloviti jesenski dani utjecat će na tvoje raspoloženje – osobito početkom tjedna kad retrogradni Mars i Jupiter još pojačaju tmurno djelovanje. U tim danima će se ozbiljno poljuljati tvoja samouvjerenost i sve što ti inače s lakoćom ide od ruke sada će ti biti teško. Nemoj se živcirati i radije se brini za sebe. Najbolje bi bilo kad bi si mogla uzeti koji slobodan dan za wellness ili makar izležavanje pred televizorom. 

Djevica 

Pa kamo ćeš sa svom tom svojom energijom?! Mars i Mjesec u znaku strijelca dat će ti raketni pogon odmah početkom tjedna te ćeš se osjećati kao da letiš. Nažalost, moglo bi se dogoditi da se u drugoj polovici tjedna osjećaš mamurno i iscrpljeno. Dakle, pokušaj dozirati tu energiju, dobro unaprijed planiraj te reci „Da!“ tek kad to doista misliš. 

Možda vas zanima I te kako ima veze! Evo koji je idealan kućanski posao za tebe prema horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0