Life&style

Slatkiš koji obožavamo ove zime: Milkina Gingerbread čokolada već je u trgovinama

Ništa nas više tijekom blagdana ne razveseli kako kakvo limitirano izdanje čokolada i čokoladnih proizvoda. U božićno vrijeme trgovine su prepune omiljenih slatkih proizvoda, a mirisi i okusi proizvoda od cimeta jedni su od dražih. Najpopularnija kravica među čokoladama tako je izbacila limitiranu čokoladu Gingerbread. 

Ako si ljubiteljica zimskih okusa, a posebno keksića s đumbirom, onda je Milka čokolada Gingerbread izvrsni odabir za tebe ili za nekoga koga ćeš ovog Božića iznenaditi ukusnom slasticom. Milka MMMAX Gingerbread dolazi kao izdanje zimske ponude čokolada, a uz hrskave komadiće omiljenog božićnog keksa, miris cimeta čini ju posebnijom od drugih čokolada. "Predobra", "Klinci su oduševljeni njome", "Sutra odmah u potragu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama nakon objave kako se nova čokolada nalazi u ponudi u trgovinama. Potrazi se definitivno i mi pridružujemo. 

Možda vas zanima Svi koji vole bijelu čokoladu pozor: Ovo je možda najbolji adventski kalendar koji ćete pronaći ove godine Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @milka.hrvatska
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    milka the best