Life&style

Slatka čarolija iz Ferrera: Kinder Duo keksi preliveni mliječnom i bijelom čokoladom

  • Premda su ih premijerno mogli kušati u Luksemburgu, a potom i u Francuskoj, Kinder Duo keksi su novost za hrvatske ljubitelje slatkiša
  • Konačno su počeli 'osvajati Europu' pa ih uskoro valja očekivati i na policama hrvatskih dućana
  • Riječ je o finim keksima s maslacem prelivenima s mliječnom i bijelom čokoladom

Nakon prošlogodišnjeg razdoblja testiranja tržišta i puštanja u prodaju u Luksemburgu, a nakon toga i u Francuskoj, konačno je i ostatak Europe stigao na red. Nova Kinderova poslastica - Kinder Duo, već se može naći na policama dućana u Austriji i Njemačkoj, a uskoro bi trebala stići i u Hrvatsku.

 | Autor: Instagram @globalfoodnews Instagram @globalfoodnews

Riječ je o još jednoj slatkoj deliciji iz Ferrerovog brenda Kindera, keksu s maslacem koji je preliven s dvije vrste čokolade - mliječnom i bijelom.

Možda vas zanima Ferrero je izbacio Kinder Bueno mini čokoladna jaja, jedva ih čekamo probati! Rubrika Life&style Life&style

Kako su u Kinderu stručnjaci za prefinu čokoladu, ne sumnjamo ni da će Kinder Duo biti novi hit, baš poput Kinder Cardsa, vafel keksa punjenog bijelom i mliječnom čokoladnom kremom.

 | Autor: Instagram @globalfoodnews Instagram @globalfoodnews

Cijene pakiranja od 12 keksa prelivenih čokoladom kreću se oko 3 eura u europskih dućanima, a za pretpostaviti je da će otprilike takva cijena biti i u Hrvatskoj. Jedva čekamo! 

 

 

 

Photo: Instagram @globalfoodnews
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nesto novo