Life&style

Otkrili smo da postoje Kinder Schoko-Bons Crispy, ali do njih nije nimalo lako doći

  • Obožavamo slatkiše iz Ferrera, pogotovo kad otkrijemo neki novi proizvod koji nas osvoji u trenu
  • U ovom slučaju riječ je slatkišu koji je već neko vrijeme u prodaji, ali ga je dosta teško pronaći blizu nas
  • Kinder Schoko-Bons Crispy se uglavnom prodaje na Bliskom istoku i u Aziji, a tek povremeno u Europi

Iskreno, teško da možemo pronaći Ferrerov slatkiš koji nam ne prijeti u izazivanju ovisnosti. I jako nas razvesele vijesti iz ove slavne talijanske tvornice slatkiša, pogotovo kad su vezane za njihov omiljeni brend Kinder. Nedavno su se na tržištu pojavili Kinder Kornetti čokoladni kroasani i Kinder Bueno čokoladna jaja, ali kad smo otkrile da postoje i Kinder Schoko-Bons Crispy, potpuno smo se raspametile.

Iako ovaj proizvod nije novi na tržištu, jako ga je teško naći u našoj blizini, stoga je i gotovo nepoznat našim ljubiteljima slatkiša. Naime, Kinder Schoko-Bons se uglavnom proizvodi za tržišta Bliskog istoka i nekih azijskih država, a proteklih se godina vrlo rijetko pojavljivao u Europi.

Možda vas zanima Izašao je novi Kinder Pingui od jagode, ne možemo dočekati da stigne u dućane Rubrika Life&style Life&style

Uglavnom ga se moglo naći u vrlo limitiranom izdanju u Njemačkoj i Velikoj Britaniji. Jedno vrijeme ga je bilo i u Hofer trgovinama u Austriji.

 | Autor: Instagram @globalfoodnews Instagram @globalfoodnews

Fanovi Ferrera znaju se ponekad pohvaliti da su do Kinder Schoko-Bonsa došli u Dubaiju, gdje ga se može pronaći u većim supermarketima.

Riječ je nešto drugačijoj verziji Schoko-Bonsa, jaja su zapravo hrskavi vafel preliven čokoladnom glazurom, posuta su komadićima lješnjaka, a punjena crnom i bijelom kremom. Zvuči jednostavno neodoljivo!

Iako je već godinama na nama udaljenim tržištima, iskreno se nadamo da će u bliskoj budućnosti Ferrero zaokrenuti distribuciju i prema Hrvatskoj. Sigurni smo da bi ova verzija Schoko-Bonsa postala instant hit.

Možda vas zanima Postoji li nešto bolje od Kinder Buena? Postoji - Kinder Bueno fotelja! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @globalfoodnews

Komentari 0