Life&style

Izašao je novi Kinder Pingui od jagode, ne možemo dočekati da stigne u dućane

  • Kinder Pingui mnogima je omiljeni hladni desert s čokoladom i mliječnom kremom
  • Nakon okusa kokosa, maline i trešnje, konačno je došla na red i jagoda
  • Zasad se pojavio u njemačkom Lidlu, ali prema dosadašnjem iskustvu, uskoro bi trebao stići i kod nas

Ruku na srce, tko ne voli Kinder Pingui? OK, teško je pronaći bilo koji Ferrerov desert zbog kojeg nam odmah ne zatitra srce, ali kad god se pojavi nešto novo, odmah to želimo probati. A tek kad smo ugledali novi Kinder Pignui s jagodom, kakvo veselje! Do prije koju godinu poznavali smo samo klasičan okus čokolade, ali potom su na tržište izašli novi okusi poput onoga od kokosa, maline i trešnje. I naravno, sve smo ih iskušavali i isprobavali.

Možda vas zanima Čarolija okusa i mirisa: Ovoj domaćoj torti od jabuka i cimeta doista je nemoguće odoljeti Rubrika Life&style Life&style

A sada se možemo veseliti i još jednom - okusu jagode! Lovci na slatkiše su na Instagramu objavili kako su u njemačkom Lidlu naišli na ovaj novi okus, a kako to obično biva u ovim situacijama, možemo vrlo skoro očekivati da će se ovaj slatkiš uskoro naći i na našem tržištu. 

 | Autor: Instagram @globalfoodnews Instagram @globalfoodnews Novi okus Kinder Pingui - Strawbery Melody

Novi sladoled s okusom teranina u riječkoj slastičarnici Cacao zvuči kao najslađi ispraćaj ljeta

I u novom okusu Strawberry Melody očekuje nas meki biskvit i mliječna krema te punjenje s okusom jagode. Sve skupa je preliveno finom čokoladom, a najbolje se služi ravno iz frižidera da dobijemo onu hrskavost čokolade pod zubima. Jedva ga čekamo probati!

 

 

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Tesko je ne probati.