Life&style

Obožavamo slatke vijesti iz Ferrera! Izašli su Kinder Kornetti, prefini čokoladni kroasani

  • Ferrerov slavni brend Kinder za mnoge od nas je slatka čarolija koja nema mana pa čak i kad je riječ o doručku
  • Mnogima najdraža marka slatkiša proširila je svoj asortiman na čokoladne kroasane
  • U Italiji je već izašao Kinder Kornetti pa se nadamo da ćemo ga uskoro vidjeti i na našim policama!

Možda Kinder do sada nije bio naša prva pomisao kada je u pitanju doručak, no čini se da uskoro hoće. Sve one koji će za doručak uvijek odabrati slatko umjesto slanog, razveselit će novi član obitelji Kinder. A svi oni koji se ujutro češće odluče za slani zalogaj - možda se baš predomisle. Naime, Kinder je lansirao novi proizvod pod nazivom Kinder Kornetti koji je početkom rujna osvanuo na policama u Italiji što znači da ga uskoro možemo očekivati i kod nas!

Haribo Zlatni medo gumeni bomboni Možda vas zanima U limitiranom izdanju: Izašli su Haribo gumeni bomboni s okusom rođendanske torte! Rubrika Life&style Life&style

Proizvod, dostupan s prefinim okusom čokolade, razvijen je kako bi se uklopio u Kinderov cilj širenja asortimana pekarskih proizvoda. Novitet u obliku kroasana ima za cilj proširiti prisutnost brenda na nove tipove proizvoda čime će osigurati sve cjelovitiju i raznovrsniju ponudu za doručak.

Slavni francuski slastičar François Perret kreirao je novi keks koji nas neodoljivo podsjeća na Domaćicu

"Novi Kinder Kornetti donose okus i dobro raspoloženje u vaš doručak, zahvaljujući šarenim prugama njihovog dvostrukog tijesta. Kremasto čokoladno srce umotano u mekano dvobojno tijesto, novitet koji izmami osmijeh svako jutro!" - obećavaju nam iz Ferrera, a obožavatelji njihovih proizvoda im nemaju razloga ne vjerovati.

 

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Prelijepo