Life&style

Sladoled 'duplić' koji smo u djetinjstvu obožavali dijeliti vratio se u novom osvježavajućem okusu

  • U Eskimo škrinjama skrivali su se neki od omiljenih okusa našeg djetinjstva koji i danas bude slatke uspomene
  • Jedan od mnogima omiljenih bio je sladoled Twinni, podijeljen u dva voćna okusa od kojih je svaki bio na svom štapiću, a koji smo redovito dijelili ili barem pokušavali podijeliti s braćom, sestrama i prijateljima
  • Ovog se ljeta Twinni vraća u kombinaciji okusa kruške i naranče i jedva čekamo ponovno ga okusiti
  • Pročitaj više: Ledo ima novu senzaciju, legendarni Bananko stigao je i u sladolednom izdanju

Škrinje s Eskimo sladoledima, prepoznatljive po dobro poznatom logotipu spiralnog bijelog srca na crvenoj podlozi, donosile su nam najširi osmijeh na lice otkad znamo za sebe. U njima su se skrivali neki od omiljenih okusa našeg djetinjstva, poput raznih voćnih sladoleda na štapićima (do pola) prelivenih hrskavom čokoladom ili pak onoga kojem vjerojatno nitko nije zapamtio ime, ali se svi vrlo dobro sjećamo mehanizma istiskivanja sladoleda iz uske plastične tube na dnu koje nas je, ako se ne varam, za šećer na kraju čekala žvakaća guma.

 | Autor: Instagram @product_report Instagram @product_report

Možda vas zanima Kultni beogradski sladoled uskoro u Zagrebu, otvaraju omiljenu sladoledarnicu u Martićevoj Rubrika Life&style Life&style

Jedan od omiljenih mnogima je bio Twinni, sladoled podijeljen u dva voćna okusa od kojih je svaki bio na svom štapiću, a sladoledi su bili spojeni, pri čemu su im vrhovi bili preliveni ukusnom čokoladom. Dijelili smo ih s najboljim prijateljima, braćom i sestrama tako što bi svatko svoj štapić povukao prema sebi dok se sladoledi ne bi razdvojili, ili se to barem trebalo dogoditi u teoriji, dok su u stvarnosti češće no što smo željeli pucali nepravilno.

 | Autor: Instagram @cinema_austriaco Instagram @cinema_austriaco

Pa ipak, unatoč tome što je dijeljenje rijetko kada završilo ravnopravno, ovi su nam sladoledi vrlo vjerojatno jedna od najslađih uspomena iz našeg djetinjstva, a sve one koje je i sam opis instantno vratio u neke bezbrižnije dane zasigurno će oduševiti vijest da se Twinni vratio, ovoga puta u kombinaciji okusa kruške i naranče i s, dakako, neizostavnim čokoladnim preljevom. 

Možda vas zanima Häagen-Dazs i slavni francuski slastičar Pierre Hermé stvorili su najčarobniji sladoled s okusom macaronsa Rubrika Life&style Life&style

Osim što se može kupiti komadno, sladoled je dostupan i u multipack pakiranju od 9 komada, a već je stigao u brojne dućane diljem Švicarske i Austrije, a što znači, nadamo se, da je samo pitanje dana kada će stići i u naše škrinje. Jedva čekamo!

 | Autor: Instagram @diaetologinverena Instagram @diaetologinverena

Photo: Instagram @schlabola
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    njam