Life&style

Ledo ima novu senzaciju, legendarni Bananko stigao je i u sladolednom izdanju

Ljubitelji slatkiša i ljubitelji sladoleda, pozor. Ledo ima novu poslasticu koja će vas sve oduševiti. Legendarna Kraševa čokoladica Bananko stigla je u svom sladolednom izdanju. Obzirom na kultni status koji ova omiljena čokoladna pjenasta bananica ima u Hrvatskoj već desetljećima, ovo je doista najslađa vijest.

Svi pamtimo neke zajedničke trenutke s Banankom, nikad ga nismo mogli odbiti, a teško se bilo zaustaviti samo na jednome.

 | Autor: Kraš Kraš

Bananko se ne odbija pa tako nećemo odbiti niti sladolednu verziju u Ledovom izdanju. Riječ je o sladoledu na štapiću koji izgledom neodoljivo podsjeća na čokoladicu, a umjesto pjenastog punjenja sad je riječ o sladolednoj kremi s okusom banane. Naravno, s nezaobilaznim čokoladnim preljevom.

 | Autor: Kraš/Ilustracija Kraš/Ilustracija

Zvuči doista privlačno, pogotovo za sve kojima je Bananko oduvijek bio jedan od omiljenih slatkiša. Za njih će ovo svakako biti sladoledni hit ljeta.

Možda vas zanima Ferrero Yogurette: Neodoljivi sladoled od jogurta sa sirupom od jagoda preliven čokoladom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Kraš/Ilustracija
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super