- Slavni francuski slastičar, kojega je Vogue prozvao Picassom slastica i čiji su macaronsi prava senzacija, udružio se s poznatim proizvođačem sladoleda
- Pierre Hermé postao je sinonim za svijet slatkih gurmanskih senzacija i užitaka, dok je Häagen-Dazs po mnogima najbolji sladoled na svijetu
- Rezultat suradnje su tri nova neodoljiva okusa, Häagen-Dazs sladoledi s okusom macaronsa od jagode i maline, macaronsa od japanskog limuna te macaronsa s ganacheom od dvostruke čokolade
- Pročitaj više: Genijalni slatki put Pierrea Herméa - Picasso u svijetu slastica čiji su Macaronsi poput umjetničkih djela
Jedna od fascinantnijih suradnji u svijetu slastica obradovala nas je novim vrhunskim sladoledima iz, po mnogima, najbolje tvornice sladoleda na svijetu - Häagen-Dazsa. Naime, slavni francuski slastičar Pierre Hermé, kojega je Vogue prozvao Picassom slastica i čiji su macaronsi poput umjetničkih djela, udružio se sa poznatim proizvođačem sladoleda kako bi zajedno stvorili nove čarobne okuse.
Naravno, kad je u pitanju Pierre Hermé, u igri moraju biti macaronsi, u ovom slučaju sladoledni macaronsi. I to dva nova okusa. Na policama europskih supermarketa počeli su se pojavljivati Häagen-Dazs sladoledi s okusom macaronsa od jagode i maline, macaronsa s japanskim limunom te macaronsa s ganacheom od dvostruke čokolade. Tako će na svoje doći i ljubitelji čokolade ali i voćnih okusa.
Pierre Hermé je od svoje devete godine znao je, kako kaže, da će mu slastičarstvo biti životni poziv i strast te da će nastaviti obiteljsku tradiciju i postati četvrta generacija slastičara obitelji Hermé. Postao je i mnogo više od toga – sinonim za svijet gurmanskih senzacija i užitaka.
Avangardni slastičar i čarobnjak okusa sa svojim je prijateljem i poslovnim partnerom, marketinškim stručnjakom Charlesom Znatyjem, izgradio pravo poslovno carstvo, a sve je počelo macaronima koje naziva "nekoliko grama sreće". Dobar macaron je, otkriva Hermé, uspješan spoj mnogih detalja. Iako se čini jednostavnom slasticom, potrebni su vrhunski sastojci i poštovanje svih faza procesa izrade.
Novi Häagen-Dazs sladoledi viđeni su u nekoliko europskih zemalja, a to znači da bi se uskoro mogli pojaviti i u hrvatskim supermarketima. I moramo priznati da se jako veselimo isprobati rezultat ove jedinstvene suradnje - vrhunskog proizvođača sladoleda i slavnog slastičara i majstora za macaronse.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
manfred
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.