Life&style

Monte ima novi sladoledni okus: Cookie Crunch na štapiću mogao bi postati novi ljetni hit

Obožavamo Monte pudinge i ostale mliječne deserte, stoga nas je posebno razveselila vijest prošle godine da je Zott odlučio svoj najpoznatiji brend Monte učiniti i - sladolednim. U Hrvatskoj smo probali Monte sladolede u kornetu, na štapiću i u čašici. I bili su to omiljeni i prepoznatljivi Monte okusi.

Možda vas zanima Novi King Harmony: Savršena kombinacija bijele čokolade, pistacija i preljeva od šumskog voća Rubrika Life&style Life&style

Ipak, sada je na red došao novi okus i nova Monte sladoledna čarolija. Jedna od zvijezda u sladolednim škrinjama supermarketa je novi Monte Cookie Crunch sladoled na štapiću, a moramo priznati da djeluje neodoljivo.

Potencijalno novi omiljeni sladoledni okus za nadolazeće ljeto je prepoznatljivi monte okus u sladoledu od čokolade, mlijeka i lješnjaka preliven slojem najfinije bijele čokolade s komadićima hrskavog keksa. Zvuči baš dobro, zar ne?

 | Autor: Stanić/Zott Stanić/Zott

Uz novi Monte okus koji će zasigurno razveseliti sve ljubitelje sladoleda, Zott je izbacio i nova multipack pakiranja (4) za Monte sladolede na štapiću i u kornetu.

Photo: Zott
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    slatko😋