Life&style

Kultni beogradski sladoled uskoro u Zagrebu, otvaraju omiljenu sladoledarnicu u Martićevoj

  • Najpoznatija beogradska sladoledarnica 'Crna Ovca' uskoro stiže u centar Zagreba, što je jako dobra vijest za sve ljubitelje sladoleda
  • Riječ je o zanatskoj sladoledarnici koja postoji od 2015., a u nekoliko godina postali su sinonim za vrhunski sladoled u Beogradu
  • U aktualnoj ponudi imaju dvadesetak okusa, dosad su ih osmislili više od 150, a mi već imamo svoje favorite

Dobar sladoled daleko se čuje. OK, malo smo parafrazirali poznatu uzrečicu, ali istina je da se dobrom sladoledu brzo i lako širi popularnost. Pitajte Talijane. I zato nas vijesti o dobrim sladoledima uvijek posebno razvesele. Ovaj put dobra vijest stiže iz Beograda - u Zagreb.

 | Autor: Instagram @c_ovca Instagram @c_ovca

Naime, najpoznatija beogradska sladoledarnica 'Crna Ovca' uskoro stiže u Zagreb. Već nekoliko tjedana ta se informacija potiho širi, ali sada je i službeno. Genijalne sladoledne okuse 'Crne Ovce' uskoro će se moći probati u Martićevoj ulici.  Riječ je o zanatskoj sladoledarnici koja postoji od 2015., a u nekoliko godina postali su sinonim za vrhunski sladoled u Beogradu. U aktualnoj ponudi imaju dvadesetak okusa, iako su ih dosad osmislili više od 150, uključujući bizarne okuse poput suhih šljiva, kajmaka i slanine.

Možda vas zanima Slastičarnica Orijent oživjela je svoj Retro pult, pripremili su neodoljivu kolekciju kultnih slastica Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram @c_ovca Instagram @c_ovca

Pri pogledu na njihove trenutačne okuse, već smo pronašli nekoliko potencijalnih favorita, a svakako valja probati Krem bueno, višnju s čokoladom, slanu karamelu, jogurt s orasima u karameliziranom medu, mljeveni limun keks s vanilijom ili bijelu čokoladu s jagodama u balsamicu.

 | Autor: Instagram @c_ovca Instagram @c_ovca

'Crna Ovca' nudi drugačiji, kremastiji i intenzivniiji okus sladoleda, a zbog posebne teksture sporije se topi i nije toliko hladan pa se može u njemu uživati tijekom cijele godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crna Ovca (@c_ovca)

Ova popularna sladoledarnica, svojim prefinim sladoledima koji ne sadrže nikakva umjetna bojila ni arome, zasigurno će u vrlo kratkom roku postati omiljena među Zagrepčanima, a glavni grad će uz već poznate zagrebačke sladoledarske adrese, posebice svjetski poznati Häagen-Dazs, dobiti još jedan sladoledni biser.  

Možda vas zanima Izašla je Ledolina na štapiću, a vratio se i kultni Njofra! Oba sladoleda stižu u multipack pakiranju Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @c_ovca
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    svaka cast