Life&style

Sjećaš se Odreda za čistoću? Pogledaj gdje su danas Kim i Aggie, a posebno je zanimljiv njihov odnos

  • Dinamični duo kojeg su tvorile maherice pospremanja Kim Woodburn i Aggie MacKenzie osvojio je male ekrane u prvom desetljeću 21. stoljeća
  • Gotovo je teško za povjerovati da protagonistice emisije 'Odred za čistoću' ne razgovaraju posljednjih 13 godina
  • Čime se kraljica čistoće i detektivka za prašinu bave nakon što su se njihovi putevi razišli otkrivamo ti u nastavku

Ljubitelji zabavnog programa sigurno se s nostalgijom sjećaju 'Odreda za čistoću', polusatne britanske emisije u kojoj ekspertice za čistoću Kim Woodburn i Aggie MacKenzie posjećuju najprljavije domove kako bi im vratile zasluženi sjaj. Emisija je se na malim ekranima počela prikazivati 2003. godine i već u prvim epizodama postala jako gledana.  | Autor:

U šest sezona uspješno se prometnula u jednu od najomiljenijih emisija prvog desetljeća 21. stoljeća, polučila je internacionalni uspjeh te je prikazivana u 17 zemalja, a iz nje su proizašla dva spin offa te jedan priručnik za održavanje čistoće doma. Naravno, uspjeh emisije je nagnao brojne druge zemlje da osmisle vlastite verzije odreda za čistoću. Mi smo se pak zapitali gdje su danas kraljica čistoće Kim i detektivka za prljavštinu Aggie, bave li se još čišćenjem domova ili su svoje metle i rukavice ipak okačile o klin?!

Možda vas zanima Ovih 13 osobina dijele ljudi koji uvijek imaju uredan dom Rubrika Life&style Life&style

Kim Woodburn

Premda je u ožujku proslavila 79. rođendan, Kim Woodburn ne posustaje. Po završetku snimanja emisije koja ju je proslavila ova 'kraljica čistoće' pretvorila se u pravu zvijezdu reality televizije. Između ostalog, nastupala je u showovima 'I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!' te 'Celebrity Big Brother', a može se pohvaliti kako je u oba stigla do samog finala.

 | Autor:

Premda u osmom desetljeću života, Kim je iznimno aktivna na društvenim mrežama, osmislila je samostalni kazališni show te ima i vlastitu odjevnu liniju. Posljednjih 40 godina u braku je s bivšim policajcem Peterom Woodburnom, no par nema zajedničke djece.

Kim je 2006. godine napisala i autobiografiju nazvanu 'Unbeaten' u kojoj je progovorila o svom odrastanju i ranoj mladosti. Priznala je kako je bila žrtva obiteljskog nasilja, a čitateljima je otkrila i kako je najtraumatičniji događaj u njezinom životu bilo rođenje mrtvorođenog djeteta.

Možda vas zanima Spy Kids: Pogledaj ih danas, Carmen je izrasla u pravu ljepoticu, a Juni je u vezi s poznatom pjevačicom Rubrika Life&style Life&style

Aggie MacKenzie

Baš poput svoje kolegice Kim, metlu o klin okačila je i detektivka za prašinu Aggie MacKenzie. Ipak, ova 66-godišnja književnica i novinarka nije zauvijek napustila branšu koja ju je proslavila pa tako redovito dijeli svoje savjete u kolumnama koje piše za neke od renomiranih britanskih magazina.

No, njezin profesionalni interes posljednjih je godina u prvom redu usmjeren na podučavanje joge pa tako trenutno drži online satove. Umjesto brisanja prašine i uklanjanja mrlja, vrijeme danas radije koristi kako bi savladala neki novi recept koji rado dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

 | Autor:

Po završetku snimanja emisije 2009. godine otkrila je kako se razvodi od tadašnjeg supruga, arhitekta Matthewa Goulchera s kojim je dobila dvojicu sinova. U svom posljednjem intervjuu iz svibnja ove godine, Aggie je otkrila kako je ponovno sretno zaljubljena da te punim plućima uživa u životu.

"Tijekom godina naučila sam biti zahvalna. Shvatite kako sa starenjem sve više dana ostaje iza vas, a sve je manje njih pred vama. Tada jednostavno morate prihvatiti i njegovati svaki trenutak te pronaći način da uživate u njemu", otkrila je za Belfast Telegraph.

Možda vas zanima Ove popularne serije iz 90-ih ponovno se snimaju i ne možemo dočekati pogledati ih! Rubrika Life&style Life&style

Zaklete neprijateljice

Inače, mnogi obožavatelji 'Odreda za čistoću' nisu upoznati s podatkom da dvije dame ne komuniciraju od 2007. godine. Tada je došlo do velike svađe, a premda su se u narednim godinama nastavile zajedno pojavljivati na malim ekranima, kontakt među njima je bio sveden na minimum. Po svemu sudeći, ratnu sjekiru još uvijek nisu zakopale...

Photo: None

Komentari 0