Life&style

Ove popularne serije iz 90-ih ponovno se snimaju i ne možemo dočekati pogledati ih!

  • Ah, serije iz našeg djetinjstva su poput starih prijatelja 
  • Bude u nama nostalgiju i neki topli osjećaj oko srca 
  • Otkrit ćemo ti koje serije će uskoro doživjeti tzv. reboot 

Sigurno s vremena na vrijeme naletiš na neku epizodu svoje omiljene serije iz djetinjstva? I onda je pogledaš – premda se sjećaš svega što će se dogoditi, pa čak i dijaloga... Na sreću, neke naše omiljene serije iz 90-ih dobit će reboot.

Saved By The Bell (Zvono kao spas)

Ta je serija bila jako popularna 90-ih, a glumili su Sam Bobrick, Elizabeth Berkley, Tiffany Thiesen i Matio Lopez kao učenici i prijatelji Zack Moriss, Jessie Spano, Kelly Kapowskii A.C. Slater. Pratili smo njihove dogodovštine u Bayside školi. 

U godini 2020. pojavili su se novi učenici u Baysideu. Zack, Kelly, Jessie i Slater su odrasli, ali su se vratili kao učitelji, roditelji ili u slučaju Zacka – kao guverner Kalifornije. Veselimo se! 

Princ iz Bel Aira 

Je li bilo u 90-ima većih tinejdžerskih coolera od Willa Smitha i Jazza? Will se morao preseliti svojim bogatim rođacima na Bel Air kako bi izbjegao probleme u svojoj rodnoj četvrti. Sa ženama nije imao problema, a njegovi uleti su legendarni. Kao i njegov odnos i razgovori s ujakom Philom…

Osim što je serija bila jako zabavna i nimalo površna, bila je i početak svjetske karijere Willa Smitha. Glumac očito ne može zaboraviti svoje korijene pa je odlučio napraviti reboot serije „Princ sa Bel Aira“. Princ je izostavljen, a novi je naziv skraćen: „Bel Air“. Međutim, ako očekuješ ludu zabavu i smijeh, nećeš ih dočekati. Naime, nova serija bit će ozbiljna i mračna. 

Možda vas zanima Kultni hororac 'Znam što si radila prošlog ljeta' vraća se u velikom stilu. S kim ćeš ga gledati? Rubrika Life&style Life&style

Clueless (Djevojke sa Beverly Hillsa)

Svi volimo Cher (koju je glumila Alicia Silverstone) i njenu dječju zaigranost, a osobito njen stil odijevanja. Bogato derište i njene prijateljice osvojile su mnoga srca u 90-ima. „Clueless“ nije bila serija, ali će ovaj filmski klasik uskoro postati serija. U centru neće više biti Cher, nego njena najbolja prijateljica Dionne. Ona će morati razjasniti zagonetni nestanak svoje najbolje prijateljice te preuzeti odgovornost nove kraljice srednje škole. 

Doogie Howser, M.D. 

Ima li što slađe od mladog Neila Patricka Harrisa u liječničkoj kuti? Za fanove Doogieja Howsera sigurno ne. Istoimena serija pratila je čudo od djeteta koje je sa 14 godina postalo najmlađi liječnik u državi. Sličan sadržaj imat će i reboot, ali će glavnu ulogu imati žena. Naime, 16-godišnja Lahela „Doogie“ Kamealoha živi na Havajima. Osim problema koja ima kao liječnica u tinejdžerskim godinama, nailazi na prepreke koje su nastale zbog njezinog porijekla. 

Možda vas zanima 'Emily u Parizu', 'Tračerica', 'Dinastija'... Donosimo 9 najboljih outfita iz omiljenih serija Rubrika Moda Moda
Photo: Weheartit
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sv remake serijsu dozivjeli propast bolje ne unistavati stare serij, bwerly hils puna kuca dinastija, magnum to nijeviše to