Life&style

Kultni hororac 'Znam što si radila prošlog ljeta' vraća se u velikom stilu. S kim ćeš ga gledati?

  • Nakon više od 20 godina vraća se pravi horor klasik
  • Amazon je potvrdio da se „Znam što si radila prošlog ljeta“ vraća kao serija 
  • Doduše, snimanje još nije počelo, ali trebalo bi uskoro…

Ljubiteljice horora, pažnja, pažnja! Horor klasik iz 1997. godine „Znam što si radila prošlog ljeta“ uskoro se vraća! I to kao serija na Amazonu. Pije više od 20 godina je ovaj film igrao na velikim ekranima te oduševio brojne ljubitelj strave i užasa. Zbog toga nije ni čudo da se svako malo pojavljuju glasine kako će se snimiti remake filma. 

Možda vas zanima Sjećaš li se zastrašujućeg horora 'Isijavanje'? Evo kako danas izgledaju blizanke iz filma Rubrika Stars Stars

A sada su želje postale stvarnost! Kako izvještava „Hollywood Reporter“: „Serija će dijeliti premisu filma u kojoj će grupu tinejdžera, godinu dana nakon smrtnog slučaja na maturalnoj večeri, pratiti ubojica – doduše, u modernom stilu.“ Još nije poznato tko će utjeloviti likove. Doduše, scenaristica i producentica bit će Sara Goodman. Ona je surađivala na „Tračericama“.  

Možda vas zanima Poslastica za ljubitelje horora! Ovih 7 podcijenjenih filmskih trenutaka toliko su zastrašujući Rubrika Life&style Life&style

I Amazon je potvrdio da će se horor film vratiti kao serija. Doduše, još nije poznat termin kada.

Prije više od 20 godina u kinima 

Godine 1997. igrao je film „Znam što si radila prolog ljeta“ u kinima te je diljem svijeta zaradio više od 100 milijuna eura. U filmu su četiri prijatelja pregazili čovjeka te pobjegli s mjesta nesreće. Godinu dana kasnije saznali su da neki stranac zna za to – te je krenuo u lov na tinejdžere. U tom filmu iz 1997. godine su glavne uloge igrali Jennifer Love Hewitt, Sarah Michele Gellar, Ryan Philippe i Fredie Prinz Junior te su stekli svjetsku slavu. Hm, tko će preuzeti njihove uloge u remakeu?   

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0