Stars

Sjećaš li se zastrašujućeg horora 'Isijavanje'? Evo kako danas izgledaju blizanke iz filma

  • Film Isijavanje, odnosno u originalu The Shining, uradak je legendarnog Stanley Kubricka iz 1980. godine
  • Film je prozvan prvim epskim hororom u povijesti filma, a radnja prati pisca koji se odlučuje za odlazak u hotel koji je van sezone kako bi se riješio blokade
  • U filmu se pojavljuju i jezive blizanke, koje su tumačile sestre Burns, a mi ti donosimo kako one danas izgledaju

Vjerojatno ne postoji osoba koja je pogledala 'Isijavanje' Stanleyja Kubricka, nastalog po romanu Stephena Kinga, a da iz tog filma ne pamti jezive blizanke u plavo-bijelim haljinama koje se drže za ruku. 

 | Autor: imdb imdb

Radnja samog filma prati pisca Jacka Torrancea, glumi ga Jack Nicholson, koji dobije ponudu za posao pazikuće u osamljenom hotelu Overlook u planinama Colorada. To mu se učini dobrim rješenjem njegovih problema. Hotel je zatvoren te će on i njegova obitelj - supruga Wendy i mali sin Danny nekoliko mjeseci biti njegovi jedini stanari. Maleni Danny, koji je vidovit i ima sposobnost telepatskog komuniciranja s drugim svjetovima, uskoro otkrije da je hotel nastanjen duhovima, bivšim zaposlenicima i gostima s početka 20. stoljeća. 

Možda vas zanima Prošlo je 26 godina od osnutka Spice Girls, pogledaj kako članice popularnog benda izgledaju danas Rubrika Life&style Life&style

Tako u jednom trenutku Danny ugleda i dvije djevojčice, blizanke, a nema tko ih od nas nije zapamtio i koga ne prođe jeza od same pomisli na tu sliku. Uloge djevojčica imale su sestre Lisa i Louise Burns koje su te 1980. godine imale svega 10 godina. A danas, u pravom životu, uopće ne izgledaju strašno.  

 | Autor: Facebook/Marinela Žitko Facebook/Marinela Žitko

Danas 50- godišnje sestre imaju svoj Twitter profil i Facebook stranici znakovitog imena - Shining twins, a na njima redovito objavljuju članke i fotografije vezane za film. Ono što je ostalo ne promijenjeno su njihove prepoznatljive crte lica i velike smeđe oči. 

Možda vas zanima Znaš li da je prošlo već 30 godina od početka emitiranja 'Princa iz Bel Aira'? A ovako danas izgledaju glumci Rubrika Life&style Life&style

Inače, Lisa je studirala književnost i danas radi kao pravnica dok je Louise mikrobiolog s mnogo objavljenih publikacija. Za Daily Mail, 2015. godine priznale su kako je uloga po kojoj su poznate naškodila njihovoj glumačkoj karijere, a čak nekoliko glumačkih škola ih je i odbilo na temelju uloge u horor filmu. 

 | Autor: Facebook/Marinela Žitko Facebook/Marinela Žitko

 

Photo: imdb

Komentari 0