Life&style

Prošlo je 26 godina od osnutka Spice Girls, pogledaj kako članice popularnog benda izgledaju danas

  • Ženski bend 'Spice Girls' osnovan je 1994. godine te je bio na sceni šest godina
  • Pet članica - Emma, Geri, Mel C, Mel B i Victoria nekoliko puta su se okupljale i bile na povratničkim turnejama
  • Donosimo ti kako danas izgledaju pjevačice te koliko su se promijenile

Na prvu zvukove pjesama ''Wannabe'', ''Mama'' i ''Spice up your life'', odmah se sjetimo peteročlanog ženskog benda kojeg smo slušali krajem 1990-ih. Naravno, riječ je o popularnom bendu Spice Girls, od milja zvanom ''Spajsice''. Cijeli svijet je bio lud za pet djevojaka iz Velike Britanije, a svaka od njih je imala neki nadimak. Baby Spice je bila Emma, Sporty Spice Mel C, Posh Spice Victoria, Scary Spice Mel B i Ginger Spice je bila Geri. Bend se raspao 2000. godine, no od tada su se nekoliko puta vraćale na turneju koja je iznova okupila njihove fanove. Istražili smo malo kako danas djevojke izgledaju i čime se bave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

Možda vas zanima Znaš li da je prošlo već 30 godina od početka emitiranja 'Princa iz Bel Aira'? A ovako danas izgledaju glumci Rubrika Life&style Life&style

Victoria Beckham

Najpoznatija članica benda poznata je i pod nadimkom Posh Spice, u vrijeme benda se prezivala Adams. Uvijek je bila odjevena u mini haljine te je nosila bob frizuru. Godinu dana prije nego se bend raspao, Vicky se udala za nogometaša Davida Beckhama s kojim je u braku gotovo 21 godinu te imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćer Harper. Victoria (46) je prekinula glazbenu karijeru te se posvetila modnoj i danas je dizajnerica. Nekoliko puta se pridružila okupljanju benda, no od 2016. godine nema vremena za pjevačke nastupe.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Emma Bunton

Jedina plavokosa članica bila je poznata i pod nadimkom Baby Spice te svojem pomalo djetinjastom ponašanju. Uvijek je bila odjevena u kratke haljine u boji te je na nogama imala platforme. Emma i dalje nastupa s bendom, a ima i solo karijeru. Ova 44- godišnjakinja od 2013. do 2018. godine vodila je jutarnju radijsku emisiju, a danas se bavi glumom te se pojavljivala kao sutkinja u talent showu. Što se privatnog života tiče, od 2004. godine je u vezi s Jadeom Jonesom s kojim ima devetogodišnjeg sina Tatea Leeja i 13-godišnjeg sina Beaua. Od kolegica iz benda, najbliža je s Geri čijoj je kćeri i krsna kuma. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Melanie C

Melanie Chisholm (46), poznatiju i kao Mel C i Sporty Spice zapamtili smo po tetovažama, kosi koja je uglavnom bila u repu te trenirkama i topovima koje je kombinirala s tenisicama čak i za nastupe. Nakon što se bend raspao, Mel je nastavila svoju pjevačku karijeru te je do sad snimila sedam solo albuma, no gotovo uvijek pronalazi vremena za nastup s djevojkama. I dalje se bavi sportom, a ponosna je mama 11- godišnje djevojčica Scarlett koju je dobila u vezi s bivšim partnerom.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Victoria Beckham objavila preslatku sliku iz djetinjstva s peglom i daskom za peglanje - a u njoj vidi simboliku Rubrika Stars Stars

Melanie Brown

Mel B ili Scary Spice (45) u ''Spajsicama'' bila je poznata po odjeći sa životinjskim uzorkom te svojoj prirodno kovrčavoj kosi, a na većini slika plazi jezik te pokazuje svoj piercing. Nakon što je bend prestao postojati, Mel je snimila dva samostalna albuma te je također posuđivala glas u animiranim filmovima, glumila na Broadwayu, a bila je i sutkinja u nekoliko pjevačkih showova. Što se privatnog života tiče, Mel ima 21-godišnju kćer Phoenix iz prvog braka, a na proljeće 2007. godine punila je novinske stupce nakon što je rodila kćer Angel koju njezin otac Eddie Murphy nije htio priznati. Od 2007. do 2017. godine bila je u braku sa Stephenom Belafonteom s kojim je 2011. godine dobila kćer Madison.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Geri Halliwell

Geri, odnosno Ginger Spice pamtimo po crvenoj kosi s pokojim plavim pramenom te izazovnim i uskim haljinama koje je nosila uz platforme, a mnogi ne mogu zaboraviti njezinu haljinu koja je izgledala poput britanske zastave s identičnim čizmama. Osim što se bavi pjevanjem, ova 47- godišnjakinja napisala je i svoju autobiografiju 1999. godine u kojoj je opisala svoj život 'spajsice'. Prije 13 godine je objavila set od šest dječjih knjiga koja prate djevojčicu čiji je život zapravo temeljen na Gerinom. Geri je 2006. godine dobila kćer Bluebell čije su kume Emma i Victoria. Sa sadašnjim suprugom je u braku od 2015. godine, a 2017. godine su dobili sina kojem su dali ime Montague.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bakice