Stars

Kostelići su preslatkim videom prvi puta javnosti pokazali svoje blizanke Katu i Janu

  • Supruga Ivice Kostelića objavila je preslatki video u kojem tatu Ivicu možemo vidjeti kako pleše sa svoje dvije kćerkice u naručju
  • Prvi je ovo put da su supružnici javno pokazali četveromjesečne blizanke Janu i Katu 
  • Uz blizanke, bračni par Kostelić ima i dva sina, a cijela obitelj trenutačno boravi na otoku Mljetu

Elin Kostelić objavila je na Instagramu video u kojem je pokazala kako njezin suprug Ivica Kostelić pleše na pjesmu američke grupe 'Maroon 5' dok u naručju nosi njihove kćerkice. Ovo je prvi puta da su supružnici Kostelić javno pokazali blizanke Katu i Janu koje su na svijet stigle sredinom ožujka.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Za kćer Monice Bellucci kažu da je još ljepša od svoje prelijepe majke, slažeš li se ti?! Rubrika Stars Stars

"Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u Petrovoj bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i profesionalni i u ovo zaista izazovno doba, dali sve od sebe da porod prođe u najboljem redu. Elin je rodila prema predviđenom terminu, što je rijetko slučaj kada mame nose blizanke, no drago mi je da je sve dobro jer je pred kraj dosta teško podnosila trudnoću." - kratko je Ivica prokomentirao za Večernji list povodom rođenja kćeriju.

Možda vas zanima WOW! Nećakinja Nicole Kidman tako je nalik svojoj teti - ne možemo je se nagledati Rubrika Stars Stars

Posjetimo, supružnici Kostelić uz blizanke imaju i dva starija sina, petogodišnjeg Ivana i trogodišnjeg Leona. Sukladno objavama na društvenim mrežama, cijela obitelj trenutačno uživa na Mljetu koji je već godinama njihova omiljena ljetna destinacija. A osim plesnim pokretima, Ivica se može pohvaliti i sve boljim rezultatima u svom omiljenom ljetnom sportu - jedrenju.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0