Life&style

Sjećaš li se Marisol? Gdje je i što danas radi nezaboravna cvjećarica s ožiljkom

  • Erika Buenfil, poznata po ulozi Marisol, uskoro će napuniti 56 godina i nedavno je raskinula ugovor s Televisom
  • Slavna glumica još uvijek dobiva uloge u sapunicama, a svojom glumom često ukrade pažnju mlađim glumicama
  • Erika je samohrana majka i ima sina iz veze sa sinom bivšeg meksičkog predsjednika

Sjećaš li se meksičke sapunice "Marisol", priče o siromašnoj djevojci s ožiljkom preko cijelog lica koja se zaljubi u pogrešnog (i bogatog!) Jose Andresa te tako postane žrtva brojnih intriga i zavjera njegove ugledne obitelji? Naravno da se sjećaš! Da, sapunica iz 1996. godine dostigla je planetarnu popularnost, a za siroticu koja je ožiljak zadobila kao dijete kada je pala na zrcalo plaćale su se, kažu legende, čak i mise. Klišejizirana priča o ljubavi nezaštićene djevojke i njenog princa za ekrane je prikovala mnoge, a glumcima osigurala status velikih zvijezda.   | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Naravno, najviše slave sapunica je donijela prekrasnog Eriki Buenfil koja danas ima 56 godina. I prije nego što je 1996. godine odigrala ulogu Marisol, Erika je u rodnom Meksiku već bila poznata po ulogama u sapunicama "Pravo na rođenje" i "Angelica" u kojima je imala veoma važne uloge. Međutim, uloga Marisol potpuno je promijenila njen život. Ova sapunica prešla je granice Meksika i postala popularna u svijetu, a Erikina gluma hvalila se na svakom koraku. Glavni glumci putovali su svijetom i uživali u svojoj slavi. 

Nakon završetka turneje, Erika je nastavila raditi na Televisinim projektima i uživala u sigurnoj zoni okrilja Televise. Međutim, 2004. i 2005. godina ljubavna priča pretvorila se u pravi skandal. Bila je, naime, u vezi s Ernestom Zedillom Velascom, sinom bivšeg predsjednika Ernesta Zedille. Njihova romansa bila je tajna, a iz nje se rodio Nicolas Jesus Buenfil Lopez kojeg sin bivšeg predsjednika nikada nije priznao. Erika je u tom trenutku postala samohrana majka koja je svu pažnju usmjerila na dijete pa je njena karijera ispaštala. Pojavljivala se samo u manjim ulogama, a na novi veliki projekt odlučila se tek 2012. godine, kada je u društvu Eduarda Yaneza, Sebastiana Rullija i Eize Gonzalez snimila sapunicu "Prave ljubavi" i postala jedna od dvije protagonistice. Većina ljudi tek je tada shvatila kako izgleda starija verzija Marisol i mnogi su zaključili kako je vrijeme samo pridonijelo njenoj ljepoti. 

Nakon pravih ljubavi, Erika se pojavila i u sapunici "Mačka" u kojoj je glumila majku glavne junakinje i gotovo skrenula svu pažnju na sebe. Unatoč činjenici da više nije djevojčica, Buenfil je s godinama iza sebe i iskustvom koje ono nosi još uvijek jednako lijepa i zgodna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

Početkom ove godine Erika je odradila posebno gostovanje u sapunici "Ljubav izvan zakona", a potom je, nakon 40 godina, izgubila ekskluzivni ugovor s Televisom koji joj je omogućavao odlične radne uvjete. Međutim, glumica se raduje novostima i kaže da se osjeća kao netom rastavljena.

Možda vas zanima Ušle smo sa sto kuna u najskuplje zagrebačke restorane - evo što smo uspjele pojesti Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

"Hvala Televisi na tome što sam 40 godina bila njihova miljenica." - ističe Erika koja sada radi kao neovisna umjetnica i možda se pojavi u sapunicama drugih televizijskih kuća. Osim toga, vjerujemo da dovoljo zarađuje i od društvenih mreža na kojima trenutno ima 50 tisuća pratitelja i njihov broj konstantno raste. 

 

Photo: TELEVISA

Komentari 0