Life&style
Latinoamerička sapunica Drugo lice s  Elizabeth Gutiérrez u glavnoj ulozi

Sjećaš li se sapunice 'Drugo lice'? Evo kako danas izgleda glavna glumica čiji je suprug još poznatije lice telenovela

  • Sapunice su mnogima dug niz godina predstavljale jedan od najvažnijih izvora razonode 
  • Sigurno da još uvijek pamtimo najdraže, a  među njima možda ti je ostalo i u sjećanju ‘’Drugo lice’’?
  • Glavnu ulogu ponijela je Elizabeth Gutiérrez koja i više od 10 godina nakon snimanja serije izgleda sjajno, a sigurno ti je poznat I njezin partner – omiljen glumac iz sapunica William Levy

Ponekad su to mirisi, okusi ili davni glazbeni hitovi, ali mnoge će se složiti da su i sapunice često na listi stvari koje nas u trenu mogu vratiti u prošlost, najčešće djetinjstvo kada su beskrajne telenovele bile vrlo popularne. Sigurne smo da Marisol ili Esmeralda imaju posebno mjesto u tvome sjećanju, ali ovaj put odlučili smo otići unatrag desetak godina, u vrijeme prikazivanja sapunice 'Dugo lice'. Sjećaš li se ove latinoameričke telenovele?

Možda vas zanima Baš smo se nasmijali! Ovo su neke rečenice i situacije tipične za meksičke sapunice Rubrika Life&style Life&style

Serija koja pre prikazivala na kanalima hrvatske komercijalne televizije od veljače do rujna 2010. zasnovana je na priči Humberta Kika Olivierija koja prati sudbinu Mariane Adrade de Montiel, uspješne poslovne žene i nasljednice aviokompanije koja se zaljubljuje u Daniela Montiela.

Glavnu ulogu ponijela je lijepa Elizabeth Gutiérrez uz Martina Karpana te Maritze Rodríguez i Gabrielu Porrasu.

Elizabeth, koja će početkom travnja navršiti 43 godine, upravo je serija Drugo lice donijela popularnost iako u sapunicama glumi od 2003. godine. I danas izgleda jednako atraktivno, gotovo da se u zadnjih 12 godina nije nimalo promijenila. 

U partnerstvu je s je Williamom Levyjem koji je ženama vrlo dobro poznat po ulogama u meksičkim sapunicama (Oprezno s anđelom). Njihova u početku neobavezna veza krenula je negdje i prije više od 16 godina, a unatoč mnogim medijskim natpisima o Williamovoj nevjeri, par je još uvijek ostao skupa. Imaju sina Christophera Alexandera i kćer Kailey, a prošle godine Elizabeth je razveselila svoje fanove dirljivim videom u kojem ih obavijestila kako se njihova obitelj proširila za jednog člana – psića! 

Bio je najseksi frajer meksičkih sapunica, ali skandali su mu upropastili karijeru. Gdje je sad?

‘’Sve bih napravila da usrećim svoju djecu’’, rekla je tada glumica.

No, osim obitelji koja joj je jako važna Elizabet i njezin suprug bili su jako zabrinuti kada im je 16-godišnji sin Christopher doživio prometnu nesreću kada je izgubio kontrolu nad golf vozilom i prevrnuo se. Tinejdžer je ozlijedio koljeno koje je potom i operirao, a uz njega su bi cijelo vrijeme bili poznati roditelji. Osim što pazi na svoju obitelj Elizabeth i dalje glumi u TV-serijama te se ostvaruje i u ponekim filmskim ulogama. 

Moramo priznati da glumica i dalje izgleda sjajno!

 

Photo: imdb

Komentari 0